Melnā josla: kuras zodiaka zīmes var zaudēt gandrīz visu 2023. gada jūlijā

Mūsu dzīve ir kā zebra: tad svītra ir melna, tad svītra ir balta. Zvaigznes vēsta par neveiksmes periodu diviem zodiaka apļa pārstāvjiem.

Viņi 2023. gada jūlijā varētu zaudēt teju visu, ja neuzmanīsies. Tā ir mīlestība, darbs, daudzsološas attiecības. Astroloģe Karīna Kuļikova pastāstīja, kādas pazīmes ir nepieciešamas, lai sagatavotos grūtajam periodam un kas jādara, lai mīkstinātu likteņa sitienus.

Strēlnieks riskē zaudēt naudu un mīļoto

Šīs zīmes pārstāvji var saskarties ar dubultu nodevību. Īpaši liels risks ir tiem, kas iepriekš aizdevuši lielu summu. Zvaigznes saka, ka šī nauda netiks atgriezta. Parādnieks atteiksies tos atdot un, pamatojoties uz kādu iemeslu, pametīs Strēlnieka dzīvi.

Astroloģe iesaka neaizdot naudu, īpaši, ja tas ir mīļotais cilvēks, kuru nevēlaties zaudēt. Palīdziet finansiāli, ciktāl to atļauj jūsu finansiālā situācija.

Ja tas ir ilgstošs parāds, tad nekoncentrējieties uz to. Naudas zaudēšana ir ārkārtīgi nepatīkama, un nodevība ir vēl ļaunāka. Izdariet secinājumus un virzieties tālāk ar ticību nākotnei.  Ļoti drīz baltā svītra nomainīs melno.

 

Zivis atrodas uz šķiršanās robežas un var zaudēt darbu

Jūlijā ūdens zīmes pārstāvji sapratīs, cik saistītas ir viņu dzīves jomas. Neliels strīds ar dvēseles radinieku var novest pie tā, ka Zivis zaudēs visu. Protams, tas nav tikai konflikts. Pārpratums novedīs pie emocionālas nestabilitātes. Zivis bieži strīdēsies ar partneri, kā dēļ viņas būs uz šķiršanās robežas.

Šī nestabilitāte negatīvi ietekmēs darbu. Zīmes pārstāvji var pieļaut liktenīgu kļūdu. Labākajā gadījumā saņemsi rājienu un naudas sodu, sliktākajā – atlaišanu. Turklāt sākumā atrast jaunu darbu būs nereāli.

Jūs varat samazināt riskus, nosakot attiecības par savu prioritāti. Izveidojiet kontaktu ar otro pusīti, atrisiniet visus strīdīgos jautājumus. Tikai emocionāla stabilitāte palīdzēs ar cieņu izkļūt no nelabvēlīgām situācijām un novērst to attīstību.

Leave a Comment