Supermēness 2023. gada 3. jūlijs: pirmā no pieciem liktenīgajiem šī gada pilnmēnešiem – pazīmes un briesmas

Zvaigžņu un mistikas pasaulē pilnmēness tiek uzskatīts par īpašu laiku, kad mūsu planētas un kosmosa enerģijas saplūst kopā, radot spēcīgu enerģijas plūsmu.

Viens no gaidītākajiem notikumiem 2023. gada   kalendārā ir pirmais no pieciem liktenīgajiem pilnmēnešiem, supermēness, kas gaidāms 3. jūlijā.

 

3. jūlijs: kāpēc tas tiek uzskatīts par īpašu

Supermēness rodas, kad Mēness atrodas orbītā tuvāk Zemei nekā parasti. Tas rada iespaidu, ka Mēness šķiet par 14% lielāks un 30% spožāks nekā parasti. Iespaidīgs vizuālais attēls bieži vien izraisa pastiprinātu pētnieku un astronomijas cienītāju interesi.

Tomēr supermēness ir ne tikai patīkams skats, tas var arī zināmā mērā ietekmēt mūsu dzīvi un emocionālo stāvokli. Tiek uzskatīts, ka supermēness laikā mūsu planētas enerģija sasniedz maksimumu, kas var ietekmēt mūsu emocijas, garastāvokli un pat lēmumu pieņemšanu.

Tāpēc daudzi cenšas īstenot savu visdziļāko vēlmi šajā īpašajā laikā. Tiek uzskatīts, ka, ja viss ir izdarīts pareizi, tas noteikti piepildīsies.

Galvenās supermēness briesmas 2023. gada 3. jūlijā

Patiesās briesmas, kas saistītas ar supermēnesi, ir tā ietekme uz tādām dabas parādībām kā plūdmaiņas. Tuvos attālumos starp Mēnesi un Zemi palielinās gravitācijas spēks, kas var izraisīt augstus paisumus un potenciālus piekrastes plūdus. Tāpēc supermēness laikā ir svarīgi būt īpaši uzmanīgiem un ievērot visus piesardzības pasākumus.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kā tu šajā laikā vari izmainīt savu likteni

COMMENTS

Leave a Comment