Kažeta Ahmetžanova savā 2023. gada jūlija prognozē pastāstīja, kas sagaida katru zvaigžņu zīmi

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas gaida jaunas iespējas mīlestības un attiecību jomā. Jūs izjutīsiet spēcīgu pievilcību jaunām paziņām un romantikai. Esiet atvērts mīlestībai un esiet gatavs uzticēties savām jūtām. Jūsu šarms un harizma piesaistīs daudzus apbrīnotus fanus.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jūlijs Jaunavām būs radošās izaugsmes un pašizpausmes periods. Jūs izjutīsiet nepieciešamību izteikties caur mākslu, mūziku vai literatūru. Nebaidieties dalīties savos talantos ar pasauli, tas var sniegt jums ne tikai gandarījumu, bet arī atzinību. Koncentrējieties uz saviem mērķiem un neatlaidīgi virzieties uz tiem.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem otrajā vasaras mēnesī jākoncentrējas uz līdzsvaru. Tieksies pēc mierīgām attiecībām un harmonijas visās dzīves jomās. Šis ir lielisks laiks, lai atrastu iekšējo harmoniju un stiprinātu attiecības ar mīļajiem. Esiet gatavs jaunām iespējām, kas var rasties jūsu ceļā.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni gaida spēcīgu pārmaiņu un transformāciju enerģiju. Sajutīsi iekšēju spēku un apņēmību sasniegt savus mērķus. Esiet gatavs pārmaiņām savā dzīvē un nebaidieties atlaist veco, lai atvērtu durvis jaunajam. Jūsu intuīcija šajā periodā būs jūsu labākais padomdevējs.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Jūlijs Strēlniekiem būs iespēju un panākumu periods. Būs spēcīga vēlme paplašināt savu redzesloku un būt atvērtam jaunām idejām. Jums var būt kāds ceļojums vai studijas, kas jums nesīs ne tikai jaunas zināšanas, bet arī jaunas iespējas. Esiet gatavs piedzīvojumiem un nebaidieties iet uz priekšu.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem 2023. gada jūlijs būs pārdomu un iekšējās izaugsmes periods. Uzdosi dziļus jautājumus par dzīves jēgu un savu lomu tajā. Šis ir lielisks laiks, lai realizētu savus mērķus un plānotu nākotni. Esiet atvērts jaunām idejām un nebaidieties meklēt savu patieso mērķi.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Jūlijs Ūdensvīram būs sabiedriskās aktivitātes un jaunu iepazīšanos periods. Tava harizma palīdzēs piesaistīt citu uzmanību. Šis ir lielisks laiks, lai paplašinātu savu kontaktu tīklu un stiprinātu esošās attiecības. Esiet atvērts jaunām iespējām un nebaidieties izteikt savas idejas.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Jūlijs Zivīm atnesīs iekšējo apskaidrību. Jūs sajutīsiet spēcīgu vēlmi pēc garīgās izaugsmes un pašsajūtas. Šis ir lielisks laiks, lai ienirt savā iekšējā pasaulē un izpētītu savas dziļākās jūtas. Esiet uzmanīgs pret savu intuīciju un sapņiem, tie var norādīt uz jaunām iespējām.

Leave a Comment