Kas notiek, ja tualetes poda vāks netiek aizvērts? Zinātnei un māņticībai ir savs viedoklis

Uzskati vēsta, ka tualetes poda vāku nedrīkst atstāt atvērtu. Šī aizlieguma neievērošana var radīt vairāk negatīvu seku, nekā jūs iedomājāties.

Kāpēc ir pieņemts aizvērt tualetes poda vāku un kādas var būt sekas, ja tas netiek darīts, lasiet tālāk.

Higiēnas draudi

Katru reizi, kad mēs nospiežam tualetes poda pogu, ūdens straume zem augsta spiediena izskalo atkritumus kanalizācijā. No pirmā acu uzmetiena tas izskatās vienkārši un efektīvi, taču pētījumi liecina, ka šim procesam ir savi slēptie draudi.

Kad ūdens izskalo atkritumus, mazi pilieni bīstamo baktēriju tiek paceltas gaisā un izkliedētas, nosēžoties uz visām vannas istabas virsmām: grīdas, sienām, griestiem, mēbelēm, ūdens skaitītājiem, skapīšiem un pat zobu birstēm. Šāda mikrobu izplatīšanās var nopietni apdraudēt fizisko labsajūtu. Turklāt atvērts tualetes poda vāks veicina nepatīkamu smaku pieaugumu, kas ātri piepilda vannas istabas telpu.

Tāpēc higiēnas apsvērumu dēļ ir ļoti svarīgi vienmēr aizvērt tualetes poda vāku. Tas ir vienkāršs veids, kā pasargāt sevi un savu ģimeni no iespējamām briesmām un saglabāt telpu tīru.

Ko vēsta māņticība

Saskaņā ar ezotēriskajiem ticējumiem ūdens un nauda mijiedarbojas enerģētiskā līmenī, piesaistot viens otru, lai apmainītos ar enerģiju.

Lai saglabātu un palielinātu savas finanses, ir svarīgi savā mājoklī izveidot barjeras starp abiem. Piemēram, ja nauda atrodas gaitenī, jakas kabatā, bet tualetē ir ūdens, aizvērtās durvis starp šīm telpām radīs enerģētisku barjeru. Otra barjera varētu būt aizvērts tualetes poda vāks. Tas var palīdzēt ietaupīt un pavairot jūsu finanses.

Fen šui un Ša enerģija

Saskaņā ar fen šui filozofiju tualetes pods ir ne tikai baktēriju avots, bet arī vieta ar negatīvu Ša enerģiju. Ja jūs neaizverat izeju no šīs telpas, tas var kavēt garīgo attīstību, bloķēt naudas plūsmu un radīt problēmas attiecībās.

Lai izvairītos no negatīvās ietekmes, tualete ir jāizmanto pareizi: pēc lietošanas aizveriet durvis un tualetes poda vāku. Turklāt, kā uzskata austrumos, tualetē cilvēki atbrīvojas no negatīvās enerģijas, tāpēc tās atrašanās vietu nevajadzētu mainīt. Uzticīgi cilvēki uzskata, ka tas var radīt nepatikšanas jūsu mājās.

Lasi vēl: Konservēti tomāti “Saldumiņi”: marināde pazūd ātrāk, nekā tomāti tiek apēsti

Kādas var būt sekas

Noteikumu neievērošana tualetē var radīt daudzas negatīvas sekas.

Konflikti un pārpratumi: dzīvokļa iemītniekiem būs biežas ķildas un saskarsmes grūtības.

Finansiālas problēmas: naudas pastāvīgi trūks, to būs grūti uzkrāt, un parādu atmaksa būs grūts uzdevums.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Pastāvīgas nelaimes: sāksiet saskarties ar aizvien lielākām grūtībām un problēmām, kas var izraisīt pastāvīgu satraukumu un diskomfortu.

Lai izvairītos no šādām sekām, jums vienmēr vajadzētu aizvērt tualetes poda vāku. Tas ir vienkāršs veids, kā samazināt negatīvo enerģiju un uzturēt mājās harmoniju.

 

Leave a Comment