Kartupeļi ar vistu spārniņiem! Kad šo ēdienu pirmo reizi pagatavosi visai ģimenei, viņi pēc tam to gribēs atkal un atkal

Šo vienkāršo un garšīgo ēdienu ir iecienījusi visa mana ģimene! Spārniņi ir maigi un sulīgi, bet kartupeļi supergaršīgi.

Šādu ēdienu  var droši gatavot un celt arī svētku galdā! Un kas būtiski – šī ēdiena sastāvdaļas ir arī veselīgas.

 

Par produktiem

Vistas gaļa ir zema tauku satura un bagāta ar proteīniem, kas padara to par veselīgu un barojošu pārtikas produktu.

Turklāt, vistas gaļa ir arī ar zemu kaloriju saturu, kas padara to piemērotu gan tiem, kas vēlas zaudēt svaru, gan tiem, kas vēlas būt veseli un  formā. Turklāt, vistas gaļa satur arī vitamīnus un minerālvielas, piemēram, dzelzi, cinku un B vitamīnu, kas ir svarīgi veselīgas uztura uzturēšanai.

Tāpat daudz labas īpašības ir arī kartupelim.

Kartupeļi  ir bagāti ar dažādiem uzturvielām, kas padara to par nozīmīgu, veselīgu un barojošu pārtikas produktu.

Pirmkārt, kartupeļi satur lielu daudzumu ogļhidrātu, kas ir būtiski energijas avoti, kas organismam nepieciešama. Tie satur arī daudz šķiedrvielu, kas palīdz uzlabot gremošanas traktu un novērst zarnu problēmas.

Lasi arī: “Neviens nenovecoja tik skaisti kā viņa”: tu neticēsi kā aktrise Virna Lisi izskatījās pēc 78 gadu mūža

Turklāt, kartupeļi ir bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Tie satur C vitamīnu, kas ir būtiski imūnsistēmas stiprināšanai, kā arī B vitamīnus, kas nepieciešami enerģijas ražošanai un asinsrites uzlabošanai. Kartupeļi satur arī daudz kālija, kas palīdz uzturēt normālu asins spiedienu un atbalsta sirds un asinsvadu veselību.

Visbeidzot, kartupeļi ir arī pilni ar antioksidantiem, kas palīdz cīnīties pret brīvajiem radikāļiem un novērš iekaisumus organismā.

Tāpēc, kartupeļi ir labs uztura produkts, kas var būt lielisks uztura pamats.

Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka jums jāievēro atbilstīgi porciju lielums, lai izvairītos no liekā svara.

 

Šķir otru lapu, lai iepazītos ar recepeti

COMMENTS

Pievienot komentāru