Mazuļa raudāšana izraisa strīdu lidmašīnā

Bērna kaitinošā raudāšana izraisījusi dūru un skarbu vārdu apmaiņu lidmašīnā. Pasažieri neapmierināti par apkalpes rīcību situācijā.

Vīrieša dēļ, kurš skandēja un izteicās necenzēti par raudošu bērnu “Southwest” aviokompānijas lidojuma laikā pāri Floridai, ir kļuvis populārs, pēc tam, kad šī konflikta videoieraksts tika izlaists internetā šonedēļ.

Lasi vēl: Zinātnieki atklāj jaunu veidu kā cīnīties ar vēzi – jauna cerība miljoniem cilvēku visā pasaulē

Southwest pārstāvis šodien, ceturtdien, paziņoja USA TODAY, ka lidmašīna bija paredzēta lidot uz Fort Loderdēlu, bet tā tika novirzīta uz Orlandu pēc incidenta “sakarā ar laikapstākļiem”.

Konflikts sākās, kad lidmašīna atradās gaidīšanas režīmā gaisā un nevarēja nolaisties laikapstākļu dēļ.

Pēkšņi cits pasažieris videoierakstā teica “Aizveriet to bērnu!”, un situācija no tā turpinājās attīstīties.

Vērojot video ierakstu, daļā no tā, ir redzams, ka blakus sēdošs pasažieris un Grabovskis smejās, jo bija šokēts par vīrieša rīcību.

Pasažieris, kurš nevarēja nomierināties, skaļi sūdzējās par raudāšanas bērnu. Lidmašīnas personāls mēģināja nomierināt aizkaitināto pasažieri, jo konflikts sāka eskalēties.

Vīrietis, kurš bija sašutis, sāka izteikties ar neparastu leksiku, apsaukājot bērna māti, jo viņa nevarēja nomierināt raudāšanas bērnu.

Pēdējā laikā sociālajos tīklos ir parādījušies vairāki videoklipi, kuros redzams, ka lidmašīnas pasažieri ir kļuvuši aizvien mazāk pacietīgi pret raudāšanas bērniem lidmašīnās, kas ir radījis daudz konfliktu.

Lasi vēl: Pugačova dalās ar foto, kuros redzama viņas jaunā seja. Fani viņu pat neatpazīst

COMMENTS

Pievienot komentāru