Jaunavas vēlēsies vairāk jūtu, bet Ūdensvīrs – brīvību: horoskops 21. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Piektdien, 2023. gada 21. aprīlī, var un vajag iemācīties vest sarunas. Galu galā katru problēmu šajā laikā var atrisināt tikai kopā.

Šī ir lieliska diena komunikācijai, kad cilvēki tieksies pēc dialoga un vienošanās, atzīmē pazīstamā astroloģe Andžela Perla, ar kuras pilnu prognozi strādāja Abiem žurnālisti.

 

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Lieliska diena, lai parādītos visā tās krāšņumā. Tava harizma šodien palīdzēs tev viegli apburt pat visnepieejamākos cilvēkus.

Visticamāk, apkārtējie novērtēs tavus talantus un pieņems tādu, kāds tu esi, taču derētu arī veltīt laiku sevis izglītošanai un profesionālā līmeņa paaugstināšanai.

Jūs varat iegūt noderīgu pieredzi gan saviem spēkiem, gan sazinoties ar pieredzējušiem sarunu biedriem.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Ir pienācis laiks padarīt savu dzīvi daudzveidīgāku un interesantāku.

Vislabāk ir sākt ar ārējo vidi: strādājiet pie sava garderobes, dzīvokļa, biroja dizaina. Pievienojiet interjeram kaut ko tādu, kas jūs iedvesmos un glābs no ikdienas stresa.

Ja nezināt, kā to izdarīt, mēģiniet sazināties ar draugiem, kuriem romantiskais sākums nav svešs. Tie var ne tikai izdaiļot tavu dzīvi un vidi, bet arī atvērt tev ko jaunu.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Jūs gaida diezgan laba diena, lai risinātu savas problēmas. Lai šodien sasniegtu savus mērķus, vari droši apiet vispārpieņemtās normas un noteikumus, nebaidoties no sekām.

Kopumā šajā dienā jums ir nopietni jāpārskata ne tikai vispārīgais, bet arī personīgais ietvars, skaidri jādefinē, kas ir iespējams un kas nav, īpaši attiecībā uz jūsu iekšējo kodu.

Iespējams, daudzi no jūsu principiem ir morāli novecojuši un ir nopietni jāpielāgo.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru