Pugačova dalās ar foto, kuros redzama viņas jaunā seja. Fani viņu pat neatpazīst

Pēdējo dienu laikā Alla Pugačova savā profilā lietotnē “Instagram” publicējusi bildes, no kurām pat kvēlākajiem faniem aizrāvās elpa. Bildēs gandrīz vispār estrādes zvaigzni nav iespējams atpazīt.

Fotogrāfijā redzama slavenība, kas stāv starp ziedu pušķiem, tērpusies gaišā kleitā ar platu jostu. Viņas apģērbā ir arī ziedu raksts. Skatoties prom, slavenība smaida priecīgi.

Lasi arī: “Neviens nenovecoja tik skaisti kā viņa”: tu neticēsi kā aktrise Virna Lisi izskatījās pēc 78 gadu mūža

Viņa vienkārši un īsi parakstījusi publikāciju, sakot “Priecīgas Lieldienas visiem!”

Pēc komentāriem no vairākiem sekotājiem, kuri sveica dziedātāju, viens no tiem norādīja, ka dziedātājas fotogrāfijā izskatās dīvaini, tā it kā tā būtu apstrādāta ar neprofesionālu fotoredaktoru.

Tāpat pirmdien Alla Pugačova publicēja vēl vienu bildi ar pateicību saviem sekotājiem par dzimšanas dienas apsveikumiem.

2022. gadā septembrī Alla Pugačova kopā ar savu bērnu aizlidoja uz Izraēlu. Medijos ziņots, ka viņu ģimene tagad dzīvo Cēzarejā un ir ieinteresēta iegādāties nekustamo īpašumu.

Lasi arī: “Neviens nenovecoja tik skaisti kā viņa”: tu neticēsi kā aktrise Virna Lisi izskatījās pēc 78 gadu mūža

Šajā nedēļas nogalē slavenība svinēja savu 74. dzimšanas dienu. Pugačovas meita Kristīna Orbakaite priekšvakarā publicēja jaunu dziesmu, kas veltīta savai slavenajai mātei.

COMMENTS

Pievienot komentāru