Kādam prieks, citam pārbaudījums: kāds būs 2023. gada februāris katrai zvaigžņu zīmei

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vairumam Vēžu nākamais mēnesis var kļūt par sava veida sagatavošanās periodu svarīgiem sasniegumiem. 2023. gada februārī šiem ūdens stihijas pārstāvjiem nevajadzētu steigties. Labāk koncentrēties uz resursu papildināšanu – gan fizisko, gan morālo, tie tomēr būs vajadzīgi.

Speciālisti iesaka vairāk staigāt, pavadīt laiku ar draugiem, jo ​​pavisam drīz tas nebūs līdz galam – notikumi sāks attīstīties tā, ka Vēži nonāks pašā savā epicentrā. Lai gūtu labumu no visa gaidāmā, jums ir jāuzkrāj noteikta drošības rezerve.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām 2023. gada februārī jāvirzās uz priekšu – uz jauniem apvāršņiem. Kustība un vēlreiz kustība – un tikai uz priekšu, saskaņā ar šo moto 2023. gada februāris paies lielākajai daļai Lauvas zīmes nēsātāju. Lēnām, bet noteikti problēmas un šķēršļi atstāj šo Uguns stihijas pārstāvju dzīvi. Tāpēc ir pienācis laiks viņiem iztaisnot plecus un pakāpeniski virzīties uz saviem mērķiem.

Lasi arī: Kuras zvaigžņu zīmes spēs piepildīt savu sapni 2023. gada pavasarī

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Nopietni satricinājumi un pārmaiņas tuvāko pāris mēnešu laikā  jaunavu dzīvē nav gaidāmi. Viss rit kā ierasts, tāpēc vari veltīt laiku un uzmanību spēcīgu attiecību veidošanai, ja tādas vēl nav, un pamazām sava finansiālā stāvokļa uzlabošanai. 2023. gada februāris ir īstais laiks, lai sāktu tērēt mazāk vai nopelnīt vairāk.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svari, ir pienācis laiks izlēmīgai rīcībai un lieliem uzņēmumiem! 2023. gada februāris šiem gaisa stihijas cilvēkiem dos daudz iespēju grandiozu plānu un ideju veiksmīgai īstenošanai. Galvenais ir pārāk nepaļauties uz citiem. Šajā zīmē dzimušie vienmēr kaldina savu laimi, februārī šī situācija nemainīsies, tāpēc vairāk ticības sev – un tad viss izdosies tev.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

2023. gada februārī Skorpioniem vajadzētu nedaudz piebremzēt un pievērst uzmanību mīļajiem, mājsaimniecības darbiem. Kā saka, jūs nevarat nopelnīt visu naudu! Starp citu, šie Ūdens stihijas pārstāvji var sagaidīt, ka kāda daļa no nenopelnītās naudas viņiem vienkārši tiks pasniegta –   svētkos vai skaistām acīm.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Februāris Strēlniekam burtiski atklās gadu, iespējams, no pavisam negaidītas puses. Tagad jums noteikti nebūs garlaicīgi.  Elena Nolari ieteica šiem Uguns stihijas pārstāvjiem pavadīt nākamās četras nedēļas uz visiem simts, lai 2023. gada atlikušajos mēnešos pārsteigtu un iepriecinātu savus draugus ar stāstiem par šo laiku. Ar martu dzīve būs daudz mērenāka.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži atkal būs vērsti uz materiālajiem panākumiem. 2023. gada februārī šiem Zemes stihijas pārstāvjiem priekšplānā būs naudas un profesionālās pilnvarošanas tēma.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Daudziem Ūdensvīriem 2023. gada februāris būs uz produktīva un veiksmīga viļņa. Tagad ir laiks uzņemties iniciatīvu savās rokās, sazināties, risināt svarīgus jautājumus un spert drosmīgus soļus savu mērķu virzienā. Zvaigznes dod priekšroku šiem Gaisa stihijas pārstāvjiem, tāpēc pienācis laiks realizēt jau sen plānoto un kopumā spert izlēmīgus soļus pretim sapņiem.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Tiem, kas dzimuši zem Zivju  zīmes 2023. gada februārī, jāatceras: pēdējais ziemas mēnesis nav piemērots lai raustītos. To jācenšas pavadīt mēreni un mierīgi. Šis ir laiks, kad jārūpējas par savu veselību. Varat ieturēt nelielu pauzi atpūtai, pretējā gadījumā pastāv risks nopelnīt galvassāpes…

COMMENTS

Pievienot komentāru