Kādam prieks, citam pārbaudījums: kāds būs 2023. gada februāris katrai zvaigžņu zīmei

Zvaigžņu eksperte Elena Nolari sastādīja zvaigžņu prognozi 2023. gada februārim katram zvaigžņu apļa dalībniekam.

Mēs jums pastāstām, kuras zvaigžņu zīmes var sagaidīt priecīgus notikumus, bet kuras – spēku pārbaudes.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

2023. gada februārī daudzi Auni nokļūs neparasti izdevīgā situācijā: var sakrist personīgās intereses un dažāda veida pienākumi. Galvenais ir izdarīt visu un nedaudz vairāk. Šiem ugunīgās stihijas cilvēkiem nav svešs darbs, ja vien dienā pietiktu stundu.

No visiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem 14. februārī svētku darbus var apiet tieši Auns. Un vispār šīs zvaigžņu zīmes nēsātājiem parasti nav laika romantikai: viņi izvirza mērķi un jautri dodas pie tiem, kurus pilnībā satriec viņu spilgtais skaistums un harizma.

Auniem par visu būs vienalga – viņiem ir devīze: “Es redzu mērķi, es neredzu šķēršļus.”

Lasi arī: Kuras zvaigžņu zīmes spēs piepildīt savu sapni 2023. gada pavasarī

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim priekšā ir gara balta svītra, tāpēc tuvākajā mēnesī tev būs jāatdod no sevis viss iespējamais. Ir jāatsakās no ierastās pārdomāšanas, vienmērīgi pārvēršoties lēnumā, un jāsāk strādāt. 2023. gada februāris ir vislabvēlīgākais periods jauna biznesa, projekta uzsākšanai, lai rezultāti iepriecinātu ne tikai morāli, bet arī finansiāli.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem 2023. gada februārī ir jāizdara tas, ko viņi sen nav uzdrošinājušies. Pavisam drīz Dvīņu dzīve kļūs vieglāka un interesantāka. Lai to izdarītu, 2023. gada februārī ir jāatvadās no visām šaubām un bailēm. Pēdējais ziemas mēnesis nebūs vieglākais, bet ļoti nozīmīgs zem šīs gaisa zvaigžņu zīmes dzimušo cilvēku gaišajai nākotnei.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru