Kuras zvaigžņu zīmes spēs piepildīt savu sapni 2023. gada pavasarī

Ja drīzumā priekšā divi pavasara mēneši – aprīlis un maijs. Dažiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem tas būs laimīgs laiks. Astrologi pievērš uzmanību diviem galvenajiem notikumiem: aptumsuma koridoram un Jupitera savienojumam ar Neptūnu. 

Debesu ķermeņi četrām zvaigžņu zīmēm dos lolota sapņa piepildījumu.

Neptūna un Jupitera konjunkcija 12. aprīlī palīdzēs atrisināt ar psiholoģiju, migrāciju un radošumu saistītus jautājumus. Labvēlīgs periods veselības problēmu risināšanai. Ja sapnis ir par pārcelšanos, tad pienācis laiks to piepildīt. Tas attiecas uz visiem, neatkarīgi no dzimšanas datuma.

Aptumsuma koridors sāksies 20. aprīlī un ilgs līdz 5. maijam. Eksperti šajā periodā iesaka risināt finanšu jautājumus. Jūs varat meklēt nepilnas slodzes darbu, sākt remontdarbus vai veikt jebkādas darbības, lai palielinātu dzīves komfortu.

 

Vērsis sasniegs savu sapni, pateicoties nevainojamai veiksmei

Zīmes pārstāvji ir pieraduši visu sasniegt saviem spēkiem. Veiksme un laime viņiem reti dod priekšroku. 2023. gada pavasarī Visums beidzot pievērsīs uzmanību Vērsim. Pilnīga un nevainojama veiksme piepildīs patiesu sapni.

Daudzi saņems negaidītu piedāvājumu, kas saistīts ar pagātni. Iespējams, ka to veicina kāds bijušais partneris vai darba devējs. Jebkurā gadījumā to nevajadzētu noraidīt. Šī ir lieliska iespēja sevi realizēt un uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Lasi arī: Pavisam drīz šīm 4 zvaigžņu zīmēm viens notikums krasi izmainīs viņu dzīvi

Rahu jeb nākotnes mezgls atrodas Vērša zvaigznājā pie Urāna. Nākamo divu gadu laikā zīmes pārstāvji izjutīs atbalstu no augstākiem spēkiem. Lai ko viņi uzņemtos, viņiem veiksies.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru