Somiņa un fen-šui: kā izvēlēties savai enerģētikai piemērotu aksesuāru?

Gandrīz neviena sieviete nav iedomājama bez somiņas. Šis aksesuārs ir gandrīz vai neatņemama ikdienas sastāvdaļa sievietes garderobē. Fen-šui eksperti atklājuši to, kādai vajadzētu būt veiksmīgas un laimīgas sievietes somiņai.

Foto – Pexels

Jāatgādina, ka fen-šui nebūt nenozīmē to, ka ir jāsakārto mājoklis, izmetot ārā visu lieko. Tā ir vesela zinātne, kas sevī ietver arī pareiza apģērba un aksesuāru izvēli. Un tieši somiņa nav vienkārši lieta, bet īsts veiksmes avots, taču tikai tādā gadījumā, ja izvēle ir izdarīta pareizi.

Kādas formas somu jāizvēlas?

Tām sievietēm, kuras vēl nav satikušas savu otro pusīti un ļoti meklē mīlestību, ieteicams izvēlēties mazāka izmēra somiņu. Tā saucamās “klatča” somiņas šajā gadījumā būs pareizā izvēle.

Liela izmēra somas ir piemērotas tām sievietēm, kuras jau ir satikušas savu sapņu vīrieti un paspējušas nodibināt ģimeni. Turklāt var izvēlēties arī “bezformīgas” somas!

Izteikti kvadrātainas vai taisnstūrveida formas asociējas ar noteiktību un stingrību, tāpēc tāda somas visvairāk derēs tām sievietēm, kuras veiksmīgi darbojas biznesa pasaulē. Tāpat ir piemērotas arī sievietēm gados.

Apaļas, ovālas formas somas ir ļoti piemērotas radošām personībām un jaunām meitenēm. Jāmin, ka jaunība var nebūt fiziskais vecums, bet garīgais. Ja sieviete jūtas jauna arī 50+ gadu vecumā, šāda soma viņai visnotaļ būs piemērota.

Portfeļa tipa somas derēs tām sievietēm, kuras ir ārkārtīgi mērķtiecīgas!

3 svarīgas lietas, kas jāzina!

Centies nekad nenolikt somu vai portfeli uz zemes, īpaši tad, ja atrodies mājās. Lieta tāda, ka tieši no lejas koncentrējas negatīvo lietu enerģētika un tādā veidā var ļoti iedragāt tavu sievišķo enerģētiku.

Par spīti tam, ka daudzu sieviešu somās valda īsts haoss, fen-šui likumi tomēr iesaka pavisam pretējo – somai jābūt sakārtotai, un katrai lietiņai ir jāatrodas savā nodalījumā. Tas, savukārt, garantēs, ka ikdienas dzīvē tev būs mazāk problēmu!

Centies nekad savā somiņā nenēsāt svešas, tev nepiederošas lietas, jo tām ir sava enerģētika – tas var atņemt tev veiksmi.

Nekad nenēsā saplēstu vai nodilušu somu – tas ir ne tikai estētiski nepieļaujami, bet arī atņem labo enerģētiku.

Pievienot komentāru