Jūsu dzimšanas gada pēdējais skaitlis atklās jūsu dzīves noslēpumu!

Kurā gadā jūs piedzimāt? Paņemiet sava dzimšanas gada pēdējo skaitli un uzziniet par sevi ko jaunu!

Tiek uzskatīts, ka jūsu dzimšanas gads ir noteikts no augšas. Un dvēsele to izvēlās pati. Jūsu dzimšanas gada pēdējais skaitlis ir īpaši zīmīgs. To pārvalda kāda no piecām pamatstihijām. Un jūsu stihija nosaka svarīgākos momentus jūsu liktenī. Protams, to visu var uztvert nenopietni. Bet pārbaudīt taču ir interesanti, vai ne?

Balstoties uz seno ķīniešu kalendāru, pēc kura orientējas austrumu horoskops, ikvienā laika momentā uz Zemes valda viena no piecām pamatstihijām – Koks, Uguns, Zeme, Gaiss un Ūdens. Astrologi ir pārliecināti, ka šīs stihijas spēcīgi ietekmē ne tikai cilvēka dabu, bet arī raksturu. Tās nosaka viņa paradumus, kaislības un dvēseles organizāciju.

Kurā gadā jūs esiet dzimis? Paņemiet sava dzimšanas gada pēdējo ciparu un uzziniet par sevi ko jaunu!

Zeme ( pēdējais dzimšanas gada skaitlis – 8 un 9)

Zemes cilvēki ir uzticami un pacietīgi. Zemes spēks tos ir apveltījis ar atbildības sajūtu pret saviem tuviniekiem. Viņiem ir daudz ambīciju un viņi ir ideālisti. Viņi ir piezemēti, problēmas risina pakāpeniski un ar skaidru galvu. Viņiem ir labi attīstīta intuīcija.

Apkārtējie cenšas līdzināties “zemes cilvēkiem”, jo viņiem ir augstas morāli ētiskās vērtības. Zemes cilvēki ciena ētiku un disciplīnu, un māk izmantot personīgos resursus ar prātu, pateicoties savam diezgan konservatīvajam raksturam. Zemes cilvēkiem ir labas attiecības ar naudu un māk saskatīt lietu noderību.  Viņi ir atturīgi emocijās, taču vēlas, lai viņus mīlētu. Zemes cilvēkiem pietrūkst nedaudz avantūrisma un dzīvīguma. Viņi mēdz būt arī cietsirdīgi un ietiepīgi.

Viņi grib visu kontrolēt un bieži vadās tikai pēc savām interesēm un izdevīguma. Visvairāk par visu dzīvē viņus biedē nezināmais. Tas var novest pat pie panikas lēkmēm un depresijas. Zeme atbild par sezonu maiņu dabā. Zemes krāsa – dzeltenā, kas, savukārt, asociējas ar gremošanas sistēmu, īpaši ar kuņģi un liesu. Starp citu, zemes cilvēkiem ieteicams turēties tālāk no purvainiem apvidiem ar paaugstinātu mitrumu.

Uguns ( pēdējais dzimšanas gada skaitlis – 6 un 7)

Uguns cilvēki vienmēr alkst piedzīvojumus un nekad neatteiksies izpētīt ko jaunu. Viņi ir ļoti aktīvas un enerģiskas personības ar lieliskām vadītāja dotībām, viņiem patīk konkurēt un uzvarēt.

Uguns cilvēki, kā likums, ir pievilcīgi, necieš vientulību un priekšroku dod pastāvīgai kustībai un cilvēkiem sev apkārt.

Starp citu, viņi ļoti pieķeras tuviniekiem un atbalsta jebkuras ģimenes saites, cik vien tas ir viņu spēkos. Uguns cilvēki atšķiras ar augsto pašnovērtējumu un pārliecību par sevi. Viņi ir gudri un draudzīgi, izlēmīgi un efektīvi un viņiem piemīt lielisks oratora talants. Uguns cilvēku trūkumi – viņu agresivitāte un pārlieku lielā tiekšanās sasniegt mērķi jebkuriem līdzekļiem. Pie tam, viņi ir ļoti emocionāli un viņiem trūkst pacietības, tāpat pārlieku ambiciozi un egoistiski. Viņi reti kad rēķinās ar citiem cilvēkiem.

Uguns – tie ir dienvidi un pārstāv vasaras sezonu. Uguns krāsa – sarkana, kas saistīta ar asinsvadu sistēmu un sirdi. Pašiem uguns cilvēkiem ieteicams turēties tālāk no pārmērīga siltuma un nepadoties emociju izvirdumiem.

Koks ( pēdējais dzimšanas gada skaitlis – 4 un 5)

Cilvēki, kuri dzimuši koka aizgādībā ir ļoti dāsni. Viņi stingi turas pie saviem principiem ētiskajā jomā, mīl izpētīt pasauli un analizēt informāciju, un vēl viņiem piemīt īpašas pārliecināšanas spējas.

Koka cilvēki ir ļoti kreatīvi un artistiski, kas izpaužas visā, ko viņi dara. Viņi ir strādīgi un vienmēr meklē sev kādu nodarbošanos, cenšas vienmēr būt aizņemti un uzskata, ka darbā vislabāk var pielietot savus spēkus. Pārliecība par sevi ir viena no viņu labākajām īpašībām. Koka cilvēki vienmēr ir pateicīgi par visu, kas viņiem ir, un nemēģina dzīties pēc pārmērībām vai pārlekt augstāk par savu galvu, kaut arī viņu interešu apjoms ir plašs un daudzveidīgs.

Viņi ir uzticami draugi un nekad neuzvedas egoistiski, ir ideāli komandā un ļoti līdzcietīgi pret citiem cilvēkiem. Pie koka cilvēku trūkumiem var pieskaitīt viņu izšķērdību. Viņi grēko ar to, ka var uzņemties par daudz uzdevumus, un tāpēc nereti sevi pārslogo ar darbu, kas nevienam nenāk par labu. Citiem vārdiem sakot, koka cilvēkiem der pamācīties uzlikt sev ierobežojumus un pareizi novērtēt spēkus.

Attiecīgajos apstākļos viņi var kļūt pārlieku atkarīgi no citiem un pat pazust pūlī, un tas ir dēļ viņu pasivitātes un zināma lēnīguma. Koks ir austrumi, bet tā gadalaiks ir pavasaris, attiecīgi krāsa – zaļā. Koks ir saistīts ar žultspūsli un aknām. Šī elementa pārstāvjiem ieteicams izvairīties no apkārtnes, kur valda stipri vēji.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru