Jūsu dzimšanas gada pēdējais skaitlis atklās jūsu dzīves noslēpumu!

Ūdens ( pēdējais dzimšanas gada skaitlis – 2 un 3)

Ūdens cilvēki ir pievilcīgi un atsaucīgi un prot just līdzi. Viņi ir ļoti dziļi un lieliski peld pa straumi. Pie tam vēl viņi ir gudri un kreatīvi. Ūdens cilvēkiem piemīt lieliska iztēle un viņi nebaidās to izmantot. Viņu vidū ir ne mazums izcilu filozofu un domātāju, viņi ir diezgan neatkarīgi un bieži vien apgūst vairākas profesijas.

Ūdens pārstāvjiem piemīt ideālas saskarsmes iemaņas un viņi var būt ļoti pārliecinoši. Tāpat der atzīmēt viņu izcilās diplomātijas spējas. Viņi intuatīvi spēj uztvert to, kas citiem cilvēkiem paslīd garām.

Viņi ir lieliski organizatori un ne mazāk lieliski darbinieki, viņi prot saskatīt apkārtējo cilvēku īpašos talantus un palīdz tos attīstīt tālāk. Ūdens cilvēki var būt noslēgti un nekad nedalās savos noslēpumos ar citiem. Pie tam viņiem var piemist arī tieksme manipulēt ar citiem.

Vienmēr un visur viņi cenšas atrast vienkāršāko un vieglāko izeju, jo ir pasīvi un nereti izdabā savām un citu iegribām. Viņiem būtu jāiemācās stingri stāvēt uz kājām un iet savu ceļu.

Un vēl ūdens cilvēkiem ir jāizvairās no teritorijām, kurās ir daudz ūdens, lai arī cik dīvaini tas izklausītos. Ūdens ir ziemeļi. Sezona – ziema, bet krāsa – melna. Ūdens ir saistīts ar kauliem un izvades sistēmām.

Metāls ( pēdējais dzimšanas gada skaitlis – 0 un 1)

Metāla cilvēki ir ļoti dzīvelīgi, neatkarīgi un patstāvīgi, kas raksturīgs viņu rakstura lielajam spēkam.

Viņi sevi mīl, taču māk rūpēties un cienīt citus. Viņi, kā likums, ir diezgan savaldīgi, taču ārējā spiediena gadījumā, aktīvi bezbailīgi un aizstāv sevi un savu viedokli.

Šī elementa pārstāvji tiecas pēc sakārtotības un dod priekšroku balansam, līdzsvaram un tīrībai visās šī vārda nozīmēs. Viņi atšķiras ar uzticamību un izlēmību, kaut reizēm viņi turas savrup, necenšoties būt daļa no pūļa.

Kad metāla cilvēki zina, ko viņi meklē un grib, tad viņu izlēmību var apskaust, jo šķēršļi un neveiksmes nekad nevar likt šiem cilvēkiem novirzīties no ceļa, bet visas problēmas viņi prot risināt viegli. Viņiem nav bailes no vientulības, bet vienīgais, ko viņi grib no sociuma – viņu sasniegumu un panākumu atzīšana.

Pie metāla cilvēku trūkumiem var atzīmēt viņu periodisko impulsivitāti. Apzināti vai neapzināti viņiem piemīt tieksme pēc krāšņas dzīves, naudas un varas. Bieži vien viņi var būt ietiepīgi un uzvesties nepamatoti.

Esot vadītaji, metāla cilvēki ir diezgan prasīgi un grib, lai padotie maksimāli atbilstu viņu augstajiem standartiem un iecerēm. Metāls ir rietumi. Sezona – rudens. Metāla krāsa – balta. Metāls asociējas ar elpošanas sistēmu un plaušām.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru