“Jau iepriekš brīdinu, ka vietām stipri lamāšos!” – TV zvaigzne Baiba Sipeniece-Gavare “sagatavo” TV skatītājus

Foto – ekrānuzņēmums

“Ārā līst lietus un šodien ir visgarākais maršruts, kas jānoiet. 25 km? Būšot arī jāuzkāpj tādā mazā kalniņā….” – savu stāstu ar šādiem vārdiem iesāk TV personība Baiba Sipeniece-Gavare pie video, ko viņa ievietojusi soctīklos.

Tajos redzami kadri no TV3 jaunā realitātes šova “Ārpus zonas”, ko skatītāji varēs vērot jau pavisam drīz – februārī. Šajā realitātes šovā vairāki Latvijā pazīstami cilvēki devās vienā no grūtākajiem pasaulē pārgājieniem – pa “Karaļa takām” un nogāja pa tām 120 kilometru distanci aiz Polārā loka.

Lasi vēl: VIDEO. “Toreiz viņš izskatījās nedaudz traks!”: TV personība Baiba Sipeniece-Gavare negaidīti pastāsta atklāsmi par kādu Latvijā ļoti pazīstamu vīrieti

Baiba “sagatavo” skatītājus, ka būšot redzama arī “daudz lamājoties”.

“Tā! Laika atskaite ir sākusies! Jau @tv3_latvia 3.februārī ies gaisā ekspedīcija “Ārpus zonas”.

Foto – ekrānuzņēmums

120km aiz Polārā loka – 6 dienas un 5 naktis izģērba mūs kailus (pārnestā nozīmē). Savu būtību tādos apstākļos nevar noslēpt, tāpēc es jau iepriekš brīdinu, ka vietām stipri lamāšos, bet pīkstuļus jau tādās vietās liek diezgan apzinīgi.

Kas vēl? Liekas, ka no izbailēm biju drusku nojukusi, jo daudz dziedāju, kas, iespējams, bija diezgan mokoši ceļabiedriem :).

Foto – ekrānuzņēmums

Izmantoju iespēju atkal pateikt paldies visiem līdzgājējiem -tas būs laikam lielākais ieguvums, vēl gribu teikt, ka Karaļa taka man bija vairāk vajadzīga nekā es tai.” – Baiba raksta vietnē “Instagram”.

aunais #TV3 realitates šovs #Ārpus zonas būs redzams tikai februārī,

Pievienot komentāru