Izvēlies attēlu un noskaidro, kas Tu biji iepriekšējā dzīvē

Zīlēšana ir sena māksla, kas jau izsenis cilvēkus ir piesaistījusi un valdzinājusi ar savu spēju piedāvāt ieskatu ne tikai nākotnē, bet arī pagātnē.

Tā ir iespēja iepazīt sevi dziļāk, gūt vērtīgas zināšanas un sasniegt labklājību. Lai gan zīlēšana dažkārt tiek uzskatīta par noslēpumainu vai pat mistisku, tā ir daudz vairāk nekā vienkārši nejauša karšu izlikšana vai simbolu tulkošana.

Tā balstās uz sesto sajūtu – intuīciju, kas bieži vien var būt daudz precīzāka par tradicionālajiem maņu orgāniem, kā redze, dzirde vai oža.

Intuīcija ir tā neredzamā roka, kas mūs vada caur dzīvi, sniedzot atbildes uz jautājumiem, kurus mēs dažkārt nespējam atrisināt ar loģiku vien.

Šī sajūta bieži vien izpaužas kā neizskaidrojama diskomforta sajūta pirms svarīgiem notikumiem vai kā iekšēja balss, kas mudina izvēlēties pareizo ceļu.

Tā ir kā kompass, kas mūs sargā no nepatikšanām un palīdz pieņemt labākos lēmumus. Ezotēriķi uzskata, ka ikviens var attīstīt savu intuīciju, ja vien pievērš tai pienācīgu uzmanību un mācās uzticēties savām sajūtām.

Šajā zīlējumā ir piedāvāti seši dažādi attēli, no kuriem katrs atklāj kādu pagātnes dzīves aspektu. Lai noskaidrotu, kas jūs bijāt iepriekšējā dzīvē, izvēlieties vienu no attēliem, ļaujot savai intuīcijai vadīt jūs.

Nav nepieciešams domāt loģiski vai mēģināt uzminēt, ko katrs attēls varētu nozīmēt. Vienkārši atpūtieties, atslēdzieties no apkārtējās vides un ļaujiet savām iekšējām sajūtām izvēlēties jums piemērotāko attēlu. Kad esat izdarījuši izvēli, zemāk varēsiet lasīt katra attēla interpretāciju.

1. Gudrais un pravietis

Ja esat izvēlējies pirmo attēlu, jūsu iepriekšējā dzīve ir saistīta ar gudrību un pravietošanas mākslu. Jūs bijāt cilvēks, kurš savu eksistenci pakārtoja augstākajam prātam, kas ļāva jums paredzēt notikumu gaitu un sniegt vērtīgus padomus citiem.

Jūsu dzīve bija brīva no raizēm un aizspriedumiem, un jūs bijāt kā gudrības avots, kas nāca tieši no Visuma. Dāsnums un atvērtība bija jūsu galvenās īpašības, un jūs bijāt apmierināts ar vienkāršām lietām, nezinot, kas ir skaudība, dusmas vai citas negatīvas emocijas.

Lai izmantotu šo pieredzi šodien, attīstiet savu sesto sajūtu – intuīciju, kas palīdzēs novērst visas nepatikšanas un padarīs jūs par laimīgu cilvēku.

2. Ceļotājs starp pasaulēm

Izvēloties otro attēlu, jūs atklājat, ka jūsu iepriekšējā dzīve bija saistīta ar spēju pārvietoties starp dažādām pasaulēm. Jūs bijāt spējīgs izprast cilvēku raksturu un pēc viņu nopelniem vai negatīvajām īpašībām novirzīt tos uz dažādām dimensijām.

Šī spēja padarīja jūs gan gudru, gan pasakaini bagātu. Lai gan šīs zināšanas ir zudušas gadsimtu gaitā, jūs joprojām varat piedzīvot šīs spējas izpausmes savos sapņos.

Ja kādreiz esat piedzīvojuši sapņus, kas vēlāk piepildījās vai sniedza vērtīgu informāciju, tas var būt saistīts ar jūsu iepriekšējo dzīvi. Lai izmantotu šo spēju, mēģiniet pievērst uzmanību sapņu attēliem un tiem pieejamajai informācijai.

3. Radītājs un mākslinieks

Trešais attēls atklāj, ka jūsu iepriekšējā dzīve bija cieši saistīta ar mākslu. Jūs bijāt atzīts mākslinieks vai arhitekts, kura radītie šedevri tika izplatīti visā pasaulē.

Jūsu dzīve bija veltīta skaistuma meklējumiem, un jūs spējāt saskatīt detaļas, kas citiem palika nepamanītas. Arī tagad jūs varat radīt burvīgus darbus, ja pārtrauksiet pretoties savai iekšējai dāvanai un sāksiet attīstīt savus talantus.

Iespējams, jūsos slēpjas neatklāts ģēnijs, kurš tikai gaida iespēju izpausties. Ja jūtat aicinājumu mākslas virzienā, neatstājiet to novārtā un dodiet sev iespēju izpausties radoši.

Lasi vēl: Izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2024. gada septembrī

4. Zinātnieks un matemātiķis

Izvēloties ceturto attēlu, jūs atklājat, ka jūsu iepriekšējā dzīve bija saistīta ar eksaktajām zinātnēm. Jūs bijāt spējīgs veikt sarežģītus aprēķinus un analīzes, kas sniedza jums priekšrocības dažādās jomās.

Jūsu prāts darbojās kā dators, kas acumirklī spēja apstrādāt lielu informācijas daudzumu. Arī tagad jūs, iespējams, aizrauj skaitļi, precīzie instrumenti un elektronika.

Lai gan nav zināms, kā izvērtīsies jūsu dzīve, sekojot savam aicinājumam, jūs varat sasniegt izcilību, atzinību un pat bagātību. Ja jūtat saikni ar zinātnes pasauli, neignorējiet šo impulsu.

5. Skolotājs un mentors

Ja izvēlējāties piekto attēlu, jūsu iepriekšējā dzīve bija saistīta ar zinātnes pasauli. Jūs bijāt skolotājs vai mentors, kurš rūpīgi nodeva savas zināšanas nākamajām paaudzēm.

Jūsu dzīve bija veltīta mācīšanās garam un spējai mācīt citiem visu, ko pats zinājāt. Mūsdienās šāda dāvana ir ļoti vērtīga, jo jūs varat kļūt par dabisku līderi, kas vada cilvēkus un sniedz viņiem vērtīgas zināšanas.

Ja jūtat aicinājumu mācīt un vadīt citus, ļaujieties šai sajūtai un izmantojiet savas zināšanas, lai palīdzētu citiem.

6. Zīlnieks un dziednieks

Sestais attēls atklāj, ka jūsu aicinājums iepriekšējā dzīvē bija saistīts ar cilvēku nākotnes atklāšanu. Jūs varējāt būt zīlniece vai dziednieks, kurš cilvēkiem sniedza priekšstatu par to, kas sagaidāms nākotnē.

Jūsu sirds vienmēr precīzi uztvēra cilvēku ciešanas un vēlējās palīdzēt viņiem tikt galā ar nepatikšanām. Arī tagad jums, iespējams, ir paaugstināta sestā sajūta, kas palīdz izvairīties no nepatikšanām un paredzēt labas ziņas.

Nezaudējiet šo spēju un dalieties tajā ar citiem. Iespējams, jums piemīt dziednieka dāvana, kas var palīdzēt cilvēkiem tikt galā ar slimībām un citām problēmām.

Šis zīlēšanas rituāls var palīdzēt jums atklāt savus talantus un spējas, kā arī izvēlēties pareizo ceļu dzīvē. Ar šīm zināšanām jūs varat gūt panākumus savā izvēlētajā jomā un ielūkoties nākotnē, lai izprastu, ko liktenis jums ir sagatavojis.

Ja vēlaties vēl precīzākas atbildes, varat izmantot iknedēļas taro prognozi, kas palīdzēs izvairīties no nepatīkamiem starpgadījumiem un atrast ceļu uz panākumiem.

Leave a Comment