5 situācijas, kurās vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā

Dažkārt rodas situācijas, kuras nevar izskaidrot: mēs jūtam, ka kaut kas noiet greizi, bet nevaram pateikt, kāpēc. Šādas atziņas nevar ignorēt: labāk ieklausīties savā intuīcijā.

Dažreiz mums vienkārši jāpieņem svarīgs lēmums, un mēs ne vienmēr zinām, ko darīt konkrētā situācijā. Tuvinieku padomi ne vienmēr palīdzēs, bet intuīcija noteiktos gadījumos nekad nepieviļ. Diemžēl mēs ne vienmēr varam saprast, kad intuīcija mums sūta noteiktas pazīmes, un visbiežāk mēs to vienkārši ignorējam. Pastāstīsim par vairākām situācijām, kad vienkārši nepieciešams ieklausīties savā iekšējā instinktā.

Kas ir intuīcija

Intuīcija ir sajūta, kas dod signālus par nepatikšanām, nelaimēm vai, gluži pretēji, par gaidāmo prieku un pārmaiņām. Tas palīdz mums atrisināt nopietnas problēmas, izvairīties no grūtībām un zināmā mērā aizsargā mūsu dzīvības.

Šī sajūta ir kā epifānija: pēkšņi jūs varat sajust uzplaiksnījumu, it kā kaut kas nav kārtībā, bet jūs nevarat izskaidrot, kas tas ir. Tā ir intuīcija.

Dažiem cilvēkiem ir ļoti attīstīta intuīcija, citiem mazāk. Taču šo sajūtu vienmēr var attīstīt un nostiprināt. Šajā gadījumā jūs pat varat izvairīties no daudzām problēmām, jo ​​intuīcija nekavējoties signalizēs par viņu pieeju.

Situācijas, kurās jāieklausās savā intuīcijā

1. Laimes un pašapziņas sajūta . Dažreiz kaut kur dziļi iekšā rodas priecīga sajūta. Gadās, ka rodas domas vienkārši pamest darbu – ne jau finansiālu grūtību vai nopietnu problēmu dēļ kolektīvā. Tas ir intuīcijas signāls: sestā maņa vēsta, ka kaut kas notiek nepareizi un ir nepieciešamas izmaiņas.

Ieklausieties savās domās: varbūt tas, par ko jūs domājat, liecina par to, ko jūs patiešām vēlaties. Kad intuīcija runā ar tevi, uz brīdi tu pazūd bailes un tev nāk skaidrība. Tas ir signāls, un jums nevajadzētu to ignorēt.

2. Skaidri sapņi. Bieži vien intuīcija var dot signālus caur sapņiem. Izprast tos nav tik vienkārši, bet mēģināt var. Pirmā pazīme, ka jūsu iekšējais instinkts runā ar jums, ir sapņu skaidrība. Parasti šādā situācijā sapņi ir spilgti un neaizmirstami. Piemēram, ja sapnī kaut kas sabrūk vai, gluži pretēji, ar kaut ko lieliski pastrādājāt, tā ir jūsu intuīcija, kas mēģina jums kaut ko nodot.

Daudzi psihologi iesaka glabāt īpašu sapņu dienasgrāmatu un ierakstīt visu, kas notiek jūsu sapņos. Šajā gadījumā ir daudz vieglāk izdarīt dažus secinājumus un saprast, ko mūsu iekšējā balss cenšas pateikt.

3. Pēkšņs ieskats.  Ieskata brīdis rodas acumirklī un pēkšņi: piemēram, braucot ar automašīnu vai runājot ar kādu. Šī ir vēl viena skaidra zīme, ka jūsu intuīcija mēģina jums kaut ko pateikt. Šādas situācijas nevar ignorēt.

Meditācija var palīdzēt jums ieklausīties savā iekšējā balsī ieskata brīžos,  kad jūsu ķermenis ir atslābināts un nevajadzīgas domas ir atstājušas jūsu apziņu. Jums nevajadzētu īpaši mēģināt saprast, ko jūsu iekšējā balss tajā brīdī vēlējās pateikt: ļaujiet sev atpūsties, atpūsties. Intuīcija atkal sazināsies ar jums – piemēram, miega laikā.

Lasi vēl: Izvēlies attēlu un noskaidro, kas Tu biji iepriekšējā dzīvē

4. Slimība. Dažreiz, kad cilvēki neklausa savai intuīcijai, notiek sliktas lietas, piemēram, slimības un depresija. Ja jūsu intuīcija jau sen ir vēlējusies jums kaut ko nodot, bet jūs tajā neklausāt, ķermenis tiek pakļauts nopietnam stresam, kas noved pie dažādām slimībām.

Depresija ir skaidra zīme, ka jums vienkārši nepieciešamas pārmaiņas. Neļaujieties skumjām un panikai: mēģiniet saprast, par ko ar jums runā jūsu iekšējā balss.

5. Iedvesma. Ja jūtaties redzami pacilāts un iedvesmots, tā ir skaidra zīme, ka jūsu intuīcija runā ar jums. Šāda sajūta var rasties pēc noteiktas grāmatas izlasīšanas, filmas vai sarunas ar gudru cilvēku. Šo sajūtu bieži sajauc ar motivāciju.

Intuīcija šādos brīžos var ne tikai liecināt par laimi un prieku, bet arī mudināt uz rīcību, pārmaiņām, vēlmju piepildījumu un jaunu mērķu izvirzīšanu.

Ir jāattīsta intuīcija, un tas aizņem daudz laika. Bet tomēr katrs cilvēks noteiktos dzīves brīžos var izjust šo sajūtu, kas brīdina par briesmām vai pozitīvām pārmaiņām dzīvē. Vissvarīgākais ir ieklausīties savā iekšējā balsī. Šajā gadījumā tava intuīcija tikai attīstīsies un ar katru dienu kļūs labāka, palīdzot tikt galā ar problēmām. 

Leave a Comment