Horoskops un labākie padomi 2023. gada pavasarim katrai zodiaka zīmei

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Galvenais ieteikums pavasarim ir vairāk laika pavadīt dabā.

Lauva nevar nodarboties tikai ar darbu un pievērst uzmanību tikai problēmām un sarežģītiem uzdevumiem. Mēģiniet atpūsties no biznesa un atpūsties.

Šajā laikā dodieties pastaigās, iepazīstieties ar pozitīviem cilvēkiem. Visapkārt zied pavasaris – nepalaidiet garām šo skaistumu. Tā ir daba, kas palīdzēs ātri atbrīvoties no noguruma un pat dziļas depresijas.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Galvenais ieteikums pavasarim ir pāriet uz pareizu uzturu, pat izmēģināt veģetārismu.

Jaunavām pienācis laiks uzņemties atbildību par savu uzturu. Pievērsiet uzmanību veģetārismam – iespējams, tas ir jūsu. Pamēģini. Jebkurā gadījumā jūs vienmēr varat atgriezties pie gaļas.

Lasi arī: Enerģiska nedēļa ar daudzām iespējām – Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2023. gada 30. janvāra līdz 5. februārim

Pareiza uzturs un slikto ieradumu noraidīšana palīdzēs uzlabot pašsajūtu un veselību. Turklāt labāk ir dzert mazāk kafijas un vairāk tējas vai pat tīra ūdens.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Galvenais ieteikums pavasarim – neuzņemties pārāk daudz uzdevumu un pienākumu.

Svari ļoti bieži uzņemas pārāk daudz pienākumu un pienākumu gan sev, gan citiem. Mēģiniet nākamajā pavasarī izlādēties un dzīvot pēc sirds patikas. Jūs pat varat pārplānot sanāksmes un vienkārši lasīt grāmatas, baudīt vannu nedēļas nogalēs un vienkārši vairāk staigāt. Un nekādā gadījumā neļaujiet savai nedrošībai traucēt jūsu iekšējo mieru.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Galvenais ieteikums pavasarim ir celties agri un censties iegūt pēc iespējas vairāk laika.

Skorpioni pēdējā laikā vēlu iet gulēt un vēlu ceļas. Jums steidzami jāpielāgo režīms. Pavasarī vajadzēs agrāk iet gulēt un celties agrāk, lai paspētu visam līdzi un vienlaikus justos mundrs. Turklāt jums būs vairāk laika sev, kā arī ģimenei un draugiem.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Galvenais ieteikums pavasarim ir tiekties pēc vairāk un ļauties sapņošanai.

Strēlnieks, kā saka, pats Dievs, pareizāk sakot, zvaigznēm lika būt viņiem pašiem. Proti – dzīvespriecīga, sapņaina un pozitīva. Pavasarī nevajag slēpties un baidīties no jauniem uzdevumiem – izdosies. Iedvesmo arī citus rīkoties.

Jūs sasniegsiet savus mērķus, bet nebaidieties zaudēt to, kas jums ir. Zaudējuma vietā nāks kaut kas jauns un daudz skaistāks. Pavasarī nav vajadzīgs grūts grafiks un arī lepns darbs vienatnē. Nebaidieties lūgt palīdzību un piesaistiet pieredzējušāku un zinošāku cilvēku atbalstu.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Galvenais ieteikums pavasarim ir vairāk izrādīt draudzīgumu citiem.

Mežāžiem ir jābūt piedodošākiem pret citu cilvēku trūkumiem. Beidziet kritizēt visus pēc kārtas, iemācieties izrādīt uzmanību, rūpes un piekāpšanos. Lai justos brīvi un laimīgi, ir ļoti svarīgi atbrīvoties no seniem aizvainojumiem.

Kontrolējiet sevi, esiet gatavi stāties pretī savām emocijām un toksiskajiem cilvēkiem. Lai mainītu apkārtējo pasauli uz labo pusi, veiciet iekšējas izmaiņas.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Galvenais ieteikums pavasarim ir domāt pozitīvi un censties visā saskatīt plusus.

Lasi arī: “Guliet gultā bez mobilā telefona, no rītiem skaties debesīs, dzer vīnu”, iesaka neiroķirurgs

Ūdensvīriem šajā pavasarī jāiemācās domāt pozitīvi. Nedzen sevi drūmās pārdomās un šaubās, kā arī nebaidies mainīt savu viedokli. Paturiet prātā, ka negatīvas domas var izraisīt veselības problēmas. Īpaši neapvainojies un nedusmojies ne uz vienu. Lielāka stabilitāte, priecīgs noskaņojums – un tad jums viss izrādīsies labi.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Galvenais ieteikums pavasarim – nepalikt mājās, biežāk doties ārā.

Zivīm šopavasar ir aizliegts palikt mājās un slēpties savā pasaulē. Biežāk izejiet “pie cilvēkiem”, piedalieties kultūras pasākumos, komunicējiet un ceļojiet. Aktīvā atpūta lieliski ietekmēs arī tavu fizisko un emocionālo pašsajūtu. Svaigs gaiss ir labākais “īpašais efekts” jūsu veselībai un labsajūtai.

Pievienot komentāru