“Guliet gultā bez mobilā telefona, no rītiem skaties debesīs, dzer vīnu”, iesaka neiroķirurgs.

Neiroķirurgs Vlads Siurea ir pastāstījis visu, kas jums jāzina par metodēm, kā stimulēt un atslābināt jūsu smadzenes, raksta Articole de Incredere.

“Kā neiroķirurgs es bieži redzu ciešanas savu pacientu sejās. Neiroķirurģiskas iejaukšanās viņus biedē vairāk nekā pašas problēmas. Un tas ir labi.

Smadzenes nav orgāns, kuru mēs varam kontrolēt. Jūs varat nezināt, bet arī smadzenēm ir nepieciešama atpūta un uzmanība,” viņš saka.

Brīvdienās vai aukstajos gadalaikos mums ir kārdinājums ļauties pārmērībām: ēst pārāk daudz, dzert pārāk daudz, sēdēt pie datora naktīs, daudz smēķēt (tas, protams, neattiecas uz visiem), pārcensties ar kafiju …

“Smadzenes nekad neguļ, taču ir daži veidi, kā ļaut tām atpūsties un stimulēt tās. Jā, smadzenēm ir vajadzīgi pozitīvi stimuli,” skaidro neiroķirurgs un profesors.

Tāpēc ārsts iesaka gulēt bez mobilā telefona tuvumā.

Lasi arī: TESTS! Izvēlies savu iecienītāko augli un uzzini savu patieso būtību

 

No rīta jums vajadzētu skatīties debesīs vai vienkārši baudīt ainavu, lai stimulētu savus redzes centrus, klausīties melodijas, kas paaugstina garastāvokli, un dzert ūdeni, tiklīdz pamostaties.

Ēdiet ar mēru, jo kuņģis pārāk daudz pārslogo smadzenes. Ieteicams dzert sarkanvīnu, jo tas palīdz attīrīt smadzeņu kapilārus, taču neaizraujieties, jo alkohols uzbrūk nervu šūnām.

Mazāk TV (neļaujiet savām smadzenēm kļūt par jaunumu upuriem).

“Un, ja esat smēķētājs, tad reizi nedēļā izlādējiet smadzenes. Pērciet vienu patiešām kvalitatīvu un labu cigāru. Nevis vienu cigarešu paciņas dienā – absolūti nē! – piebilda Vlads Siurea.

 

Neiroķirurgs iesaka atvēlēt laiku sev. Atrodi klusumu, sakārto savas domas un sagādā sev kādu nevainīgu prieku. Sevis lutināšana sniedz labumu arī jūsu neironiem.

P.S. Prieks ir īsts smadzeņu ēdiens! Vai esat gatavs mainīt savus ieradumus?

Mēs labprāt dzirdētu jūsu viedokli komentāros!

COMMENTS

Pievienot komentāru