Horoskops un labākie padomi 2023. gada pavasarim katrai zodiaka zīmei

Astrologi pastāstīja, ko katrai zodiaka zīmei gatavo jaunā 2023. gada pavasara sezona, kā arī deva galvenos padomus.

Abiem.info žurnālisti apkopoja horoskopu un prognozi.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Galvenais ieteikums pavasarim ir palielināt sakarus un kontaktus.

Auns pavasarī būs ļoti aizņemts ar darbiem un uzdevumiem. Līdz ar to sapulcēm, sarunām un papildus komunikācijai laika vienkārši neatliks. Mēģināsi paātrināt visus procesus un sasteigt lietas, uzskatot, ka šādi varēsi sasniegt vairāk un nopelnīt vairāk.

Tomēr domā ne tikai par naudu un citiem materiālajiem labumiem, bet arī par ko sirsnīgāku un patīkamāku, kā arī par cilvēkiem, kuru saskarsme var sniegt visspilgtākās emocijas. Nebaidieties uzticēties citiem, atveriet savu dvēseli un dalieties pieredzē.

Jums tas kļūs daudz vieglāk. Bet labāk ir neatgriezties pie vecajām attiecībām – pagātnē viss ir pa vecam.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Galvenais ieteikums pavasarim ir izrādīt lielāku aktivitāti un iniciatīvu.

Vērsim ir jāizrāda lielāka aktivitāte un iniciatīva, lai dzīvotu gaišāku un pilnvērtīgāku dzīvi. Turklāt pavasaris jums būs labvēlīgs periods, lai nodarbotos ar sportu, iestātos trenažieru zālē vai peldbaseinā. Ir pienācis laiks pievērst uzmanību savai veselībai.

Atcerieties vienu svarīgu frāzi: veselā ķermenī vesels prāts un nenogurstiet strādāt pie sevis. Tāpat nebūs lieki iziet medicīnisko pārbaudi gan jums, gan jūsu radiem un draugiem.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Galvenais ieteikums pavasarim ir uzsākt savu projektu, lai arī ne liela mēroga projektu.

Dvīņiem ir pienācis laiks tiekties pēc vadības un sava biznesa. Iespējams, jūs jau ilgu laiku domājāt par projektu, bet neuzdrošinājāties uzņemties tā īstenošanu. Šis ir ideāls laiks, lai sāktu no nulles — jums ir lieliskas izredzes. Tajā pašā laikā esiet pēc iespējas uzmanīgāks pret katru detaļu.

Lasi arī: “Guliet gultā bez mobilā telefona, no rītiem skaties debesīs, dzer vīnu”, iesaka neiroķirurgs

Pavasaris būs lielisks laiks, lai gūtu jaunu pieredzi un zināšanas. Uzkrāj enerģiju un entuziasmu – un uz priekšu. Vēlams atrast domubiedrus un sabiedrotos, kas atbalstīs grūtību gadījumā.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Galvenais ieteikums pavasarim – nesēdi mājās, vairāk ceļo.

No 2023. gada pavasara pirmās dienas Vēžiem pašiem jārūpējas par savu fizisko labsajūtu un garastāvokli. Atbrīvojieties no depresīvām notīm. Vingrošanas nodarbības, pastaigas brīvā dabā, kultūras aktivitātes, ceļojumi un interesantu apskates vietu apmeklējumi jums palīdzēs.

Ceļojiet, komunicējiet ar pozitīviem cilvēkiem, dodieties iepirkties, atjaunojiet savu garderobi un dāviniet sev ziedus tieši tāpat – un tad katru reizi kļūsiet vēl mazliet laimīgāks.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par citām zīmēm

Pievienot komentāru