Enerģiska nedēļa ar daudzām iespējām – Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2023. gada 30. janvāra līdz 5. februārim


Slavenā astroloģe Andžela Perla pastāstīja, kas sagaida katras zodiaka zīmes pārstāvjus uz janvāra un februāra robežas – no 2023. gada 30. janvāra līdz 5. februārim. 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Tagad viss jums tiek dots bez īpašas piepūles, veiksme ir jūsu pusē. Nevilcinieties palīdzēt saviem kolēģiem. Sievietēm ieteicams izklaidēties un pavadīt laiku trokšņainā kompānijā, taču ar naudu jābūt uzmanīgiem – tagad kredītu labāk neņemt. Auniem / vīriešiem veiksies sarunās.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Ir jāpieņem vairāki ļoti svarīgi lēmumi. Jūsu tuvākā nākotne būs atkarīga no tā, cik nopietni pievērsīsieties šim jautājumam.

Šīs zīmes vīrieši spēs sasniegt augstus rezultātus profesionālajā jomā, īpaši prasmīgi izmantosi pārliecināšanas dāvanu, taču neiesakām melot, pretējā gadījumā tas uzreiz ieies negatīvi karmā. Taču sievietēm šī nedēļa jāpavada aktīvi un jāpiekrīt piedāvājumiem, kas nesīs ienākumus.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Ir pienācis laiks plānu īstenošanai. Panākumi jau ir redzami pie apvāršņa, tāpēc neesiet slinki, sāciet rīkoties! Mēs neiesakām strīdēties steigā, lai pierādītu savu lietu. Taupiet savu enerģiju kam noderīgākam.

Lasi arī: Pāvels Globa norādījis uz tām zvaigžņu zīmēm, kurām sākot ar februāri uzsmaidīs veiksme

Sievietes sagaida patīkami ģimenes darbi, un vīriešiem labāk pievērst uzmanību jauniem cilvēkiem savā vidē. Varbūt kāds no viņiem drīz jums palīdzēs.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Labs periods attiecībās ar pretējo dzimumu un biznesa sfērā. Ir pienācis laiks vērsties pie priekšnieka un runāt par atvaļinājumu vai algas palielināšanu. Vīrieši saasinās savu intuīciju, tāpēc iesakām ieklausīties savā iekšējā balsī. Un sievietēm labāk domāt par plāniem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par parējām zīmēm

COMMENTS

Pievienot komentāru