Enerģiska nedēļa ar daudzām iespējām – Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2023. gada 30. janvāra līdz 5. februārim

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Tev būs iespēja piepildīt to, par ko jau sen sapņoji. Vismaz jums vienkārši jāsāk spert pirmos soļus. Tomēr mēģiniet neizrādīties labāks, nekā esat (lai gan esi daudz labāks) un nedodiet solījumus, kurus nevarat izpildīt.

Vīriešiem ieteicams atturēties no naudas aizņemšanās, jūs to neatdosiet laikā. Bet sievietes gaida patīkami mājas darbi. Šo nedēļu veltiet savas mājas telpas uzlabošanai un noteikti uzaiciniet ciemos savus draugus.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Pienāk jaunu iedvesmas avotu atrašanas periods, radīsies vēlme pēc kaut kā jauna un skaista. Pavadiet laiku ar draugiem un dodieties uz jaunu vietu, vairāk esiet brīvā dabā un izbaudiet savu dzīvi. Tagad vairāk nekā jebkad ir pienācis laiks baudīt katru mirkli.

Vīriešiem svarīgus darbus ieteicams pabeigt līdz nedēļas vidum, un sievietēm noteikti vajadzētu uzkopt savas mājas un darba vietas.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Šī nedēļa pirmām kārtām nepieciešama, lai sabalansētu sevi un savus iekšējos spēkus. Pavadiet vairāk laika vienatnē un dariet lietas, kas jūs nomierina. Ieklausieties savā ķermenī un domās, jūsu iekšējā balss pateiks, kurp doties tālāk.

Sievietēm zvaigznes prognozē negaidītus ienākumus, labu laiku nekustamā īpašuma vai automašīnas iegādei. Vīriešiem vajadzētu pievērst uzmanību finanšu ieguldījumiem – noguldījumiem bankās, vērtīgiem aktīviem, savā otrajā pusītē. Cik ilgi tu viņu lutināji ar rotaslietām?

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Jūsu mīļie vēlēsies sazināties ar jums vairāk nekā jebkad agrāk. Viņi sapratīs, cik daudz jūs viņiem nozīmējat, un viņi vēlēsies jūs apņemt ar uzmanību un rūpēm. Nespiediet un nekož tos, esiet pateicīgi par palīdzību un mīlestību.

Zvaigžņu vīriešiem nedēļas beigās ieteicams kārtīgi atpūsties, taču nepārcentieties, pretējā gadījumā nākamajā dienā riskējat nopelnīt pamatīgas galvassāpes. Sievietes saņems negaidītas ziņas, un ne vienmēr patīkamas. Esiet uzmanīgs savai fiziskajai veselībai.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Mēģiniet atlaist visu, no kā jums vajadzēja atvadīties uz ilgu laiku. Varbūt tas ir smēķēšanas ieradums vai toksiskas attiecības. Jūs gaida jauna interesanta dzīve bez atkarībām. Vīrieši saņems papildu enerģiju no zvaigznēm, izmantojiet to.

Piemēram, ja jums nebija humora izjūtas, tad tagad visa komanda smiesies par jūsu jokiem. Sievietēm Strēlnieks var aktivizēties dvēseles meklējumu un depresijas periods, tāpēc mēs iesakām katru rītu teikt sev apliecinājumus, piemēram: “Es esmu foršākā, visa pasaule ir pie manām kājām” (kas, protams, tā ir ).

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Nedēļas sākumā ģimenes attiecībās valdīs idille. Mēs iesakām pavadīt laiku kopā restorānā vai kinoteātrī. Tuvāk nedēļas nogalei attiecības var nedaudz atdzist. Šīs zīmes vīriešiem vajadzētu izvairīties no pārsteidzīgiem lēmumiem, bet sievietēm labāk neuzņemties lielu atbildību.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Zvaigznes ir nosūtījušas jums finansiālu palīdzību. Iespējams, tas būs negaidīts bonuss vai tuvinieki nolems tevi palutināt ar naudu. Ja jau ilgu laiku domājat par mājdzīvnieka vai vismaz auga iegūšanu, tagad ir īstais brīdis.

Lasi arī: Pāvels Globa norādījis uz tām zvaigžņu zīmēm, kurām sākot ar februāri uzsmaidīs veiksme

Vīrieši, jūs sagaida ļoti patīkama tikšanās, un Ūdensvīra sievietēm nedēļa sola labvēlīgu sākumu juridisku jautājumu risināšanai.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Viņi var jums pasniegt dāvanu vai iepriecināt jūs ar balvu. Pievērsiet uzmanību sapņiem, tie var būt pravietiski, un tie atbildēs uz jautājumiem, kas jūs satrauc jau ilgu laiku. Ieteicams nebūt pārāk emocionālam un rīkoties vēsi. Jūs noteikti sasniegsit vēlamos panākumus.

COMMENTS

Pievienot komentāru