“Es lūdzu piedošanu”: Pugačova izmisīgi meklē iespējas atgriezties Krievijā

Skatuves māksliniece Alla Pugačova kontaktējusies ar daudziem ietekmīgiem Krievijas personāžiem, lai apsvērtu iespējas atgriezties Krievijā.

Alla Pugačova un vīrs Maksims Galkins 2022. gadā pārcēlās uz dzīvi Izraēlā. Slavenais pāris nav atklājuši savus plānus, vai Izraēla būs patstāvīgā dzīves vieta, vai ari tomēr dzīvi turpinās kādā citā pasaules valstī.

Mākslinieku pāris nav gaidīti atpakaļ Krievijā. Alla un Maksims, pēc konflikta sākuma, sociālajos tīklos izteica vairākus skarbus viedokļus par Krieviju un tās līderiem.

Lasi vēl: Negaidīti mūžībā devies 19 gadus vecs boksa talants. Ģimene un fani sēro.

Maksimu Galkinu iekļāva ārvalstu spiegu sarakstā un pāris bija spiests aizbraukt no savas dzimtās valsts.

Nesen Alla Pugačova ir manīta atpakaļ Krievijā. Pēc vairāku avotu teiktā, Alla ir mēģinājusi uzsākt sarunas ar daudziem ietekmīgiem cilvēkiem.

Viņa ir solījusi vairs nekad neveikt politiskus ierakstus sociālajos tīklos un iztikt bez argumentiem par pasaulē notiekošo.

Pretī viņa ir prasījusi maz – garantētu drošu ģimenes atgriešanos Krievijā, kā arī netraucētu skatuves darbību.

Pugačova atgriezusies Izraēlā bez panākumiem.

Konkrētās personas ir teikuši Pugačovai, ka viņas pļāpīgo vīru nevēlas pieņemt atpakaļ Krievijā.

Tikmēr politiķis un sabiedriskais darbinieks Romāns Hudjakovs uzskata, ka pašai Allai Pugačovai vēl ir iespēja atgriezties. Krievi var piedot un pieņemt mākslinieci, bet tikai ar vienu nosacījumu.

Lasi vēl: 3 bērnu māte laimīgi precējusies ar savu vīru 17 gadus, bet tad atklājas patiesība. Viņa skaidro situāciju.

Acimredzot, lai atgrieztos dzimtenē, māksliniecei būs jāatbrīvojas no vīra. Tomēr, atrodoties Izraēlā, viņa savu vīru satiek ļoti reti.

Komiķis lielāko daļu laika pavada pasaules tūrē.

COMMENTS

Pievienot komentāru