Prognozes aprīlim: aptumsuma koridors uz Skorpiona-Vērša ass un Merkura retrogrāds

Mēneša raksturojums, labvēlīgi periodi un profesionālas zvaigžņu zīmju ekspertes Annas Stellas ieteikumi – kā pareizi sadalīt spēkus, lai izvairītos no problēmām un nepalaistu garām lieliskas iespējas.

Aprīlis ir ļoti nopietns un nozīmīgs mēnesis. Daudzi izjutīs likteņa grūdienus, it kā notikumu liktenis mūs kaut kur ved. Iekšējais impulss liks izvēlēties sev tālāku attīstības līniju.

Mēneša pirmā puse ir visai harmoniska, tāpēc droši vari nodarboties ar jebkāda veida aktivitātēm. No 3. aprīļa Merkurs ieies zemes zīmē Vērsis, kas nozīmē, ka visas mūsu idejas un plāni pāries praktiskās īstenošanas stadijā.

Lasi vēl: 3 bērnu māte laimīgi precējusies ar savu vīru 17 gadus, bet tad atklājas patiesība. Viņa skaidro situāciju.

Tajā pašā laikā, ienācis Vērša zīmē, Merkurs savienosies ar augšupejošo Karmisko mezglu, tāpēc visam, kas ir iecerēts un ko tev ir laiks noformēt līgumu veidā līdz 10. aprīlim, būs ļoti pozitīvi un paliekoši rezultāti!

2023. gada 20. aprīlī uz Skorpiona-Vērša ass sākas aptumsuma koridors. Koridors atklāsies 20. aprīlī ar pilnu Saules aptumsumu Vērša zīmē un noslēgsies 5. maijā ar pusmēness aptumsumu Skorpiona zīmē.

Tiem, kuriem ir dzimšanas gaismekļi vai planētas Vērsī un Skorpionā, šis gads būs izaugsmes un transformācijas pārmaiņu punkts. Kādas tās būs izmaiņas, parādīs tikai katra individuāla dzimšanas diagrammas analīze.

Šķir tālāk: lietas, ko ieteicams darīt un nedarīt Aprīļa laikā, labvēlīgās un nelabvēlīgās dienas

Pievienot komentāru