3 bērnu māte laimīgi precējusies ar savu vīru 17 gadus, bet tad atklājas patiesība. Viņa skaidro situāciju.

Kāda sieviete, kura ir māte 3 bērniem, un laimīgi precējusies 17 gadus ar savu vīru, atklājusi skarbu patiesību par savu laulību. 

Sociālajos medijos, lai dalītos ar savu stāstu, Selīna Kvinonesa atklāj, ka viņa un viņas vīrs Džozefs ir kopā gandrīz divas desmitgades.

Selīna atklāja jaunumus TikTok (zem vārda @realestatemommas ), kur viņa bieži kopīgoja videoklipus un ziņas par savas ģimenes unikālo dzīvi. Vienā ierakstā viņa pievienoja videoklipu ar nosaukumu: “2006. gadā apprecējās ar savu vīru. Mums ir trīs bērni. Patiesība mani pārsteidza nesagatavotu.”

Lasi vēl: Negaidīti 67 gadu vecumā aizgājis populārs komiķis un TV raidījumu vadītājs

Viņa ir atklājusi, ka viņas 17 gadus vecais partneris un trīs bērnu tēvs patiesībā ir viņas bioloģiskais brālēns.

Tagad viņa mudina citus pārus pirms laulības veikt DNS testu.

Selīna bija veidojusi ciltskoku, lai uzzinātu vairāk par savu izcelsmi, kad DNS testā pēkšņi atklājās, ka viņa un Džozefs ir brālēni.

“Septiņpadsmit gadi ar manu radinieku,” Celina norāda vienā videoklipā. “Nē, mēs nezinājām, kamēr neveicām DNS testu.”

Viņa turpina: “Viņš joprojām ir un vienmēr būs mans. Es neļaušu, lai DNS tests iznīcinātu to, ko mēs radījām; šo skaisto ģimeni.”

Mamma atbildēja citā ierakstā, paskaidrojot : “Kolorado šķiet tik liela, bet patiesībā tā nav tik liela. Visi pazīst visus, un, visticamāk, visi ir saistīti.”

“Mēs, iespējams, esam ceturtie, varbūt piektie brālēni,” viņa piebilst.

Lasi vēl: Starptautiskā Olimpiskā komiteja nāk klajā ar svarīgu paziņojumu

Tā kā Celīnas ieraksti ātri kļuva plaši izplatīti, arvien vairāk cilvēku devās uz komentāru sadaļu, lai dalītos savās pārdomās par situāciju. Un var droši teikt, ka reakcijas bija dažādas.

“Tas ir kaut kas, ko jūs nevienam nestāstiet,” rakstīja TikTok lietotājs.

Bet dienas beigās Celīna ir apmierināta ar savu dzīvi un izvēlēto vīrieti, sakot: “Es to nemainītu pasaules labā… Māte un sieva uz mūžu! Ir iemesls, kāpēc labi pāri izskatās līdzīgi. Es esmu šeit, lai dalītos ar pieredzi.”

COMMENTS

Pievienot komentāru