Negaidīti mūžībā devies 19 gadus vecs boksa talants. Ģimene un fani sēro.

Publika sēro pēc bēdīgajām ziņām par pusaudzi, kuru daudzi uzskatīja par topošo pasaules čempionu boksā.

19 gadus vecais bokseris Džūds Mūrs, kurš 2017. gadā pārstāvēja Angliju EUBC junioru Eiropas čempionātā Rumānijā, tika atrasts miris 17. martā, apstiprināja viņa ģimene.

Boksa treneris Kreigs Tērners jauno sportistu raksturoja kā “nevainojamu” un “neapšaubāmi labāko boksa talantu, kas parādījās” no Bristoles (viņa dzimtajā pilsētā Apvienotajā Karalistē) no viņa vecuma grupas dalībniekiem.

Lasi vēl: 3 bērnu māte laimīgi precējusies ar savu vīru 17 gadus, bet tad atklājas patiesība. Viņa skaidro situāciju.

“Tas bija īsts un patiess talants. Tas bija viņa aicinājums, unikalitāte, personība,” sacīja Tērners. “Bija tikai viens, varēja būt tikai viens, un žēl, ka mēs nekad neredzēsim viņu īstenojam savu potenciālu.”

Saskaņā ar ITV News , boksa treneris piebilda: “Viņš bija absolūta zvaigzne, neaizstājams. Ja jūs viņu satiktu, jūs nekad viņu neaizmirstu.”

Viņš turpināja: “Manuprāt, viņš bija viens no tiem bērniem, kurš bija mūžīgi jauns un kuram vienkārši nebija lemts novecot. Viena no manām mīļākajām atmiņām bija, kad viņš tika izsaukts kā pēdējā brīža aizstājējs, lai boksētu Anglijas izlasē pret bokseri no ASV, kas bija nepārspēts 200 cīņās.

“Viņš uzpūta krūtis, izgāja un pieveica viņu – tas un Glena Ketlija uzvara pasaules čempionātā ir mani labākie momenti boksā.

“Fakts, ka viņš nāca no vienas no vistrūcīgākajām vietām Lielbritānijā, lai darītu to, ko viņš darīja, un sasniegtu to, ko viņš paveica, nav nekas cits kā pārsteidzošs. Downend Boxing Club pastāv tādiem cilvēkiem kā viņš.”

Lasi vēl: Negaidīti 67 gadu vecumā aizgājis populārs komiķis un TV raidījumu vadītājs

Neilgi pirms savas nāves Mūrs bija nodrošinājis uzvaru savā pirmajā senioru mačā pēc tam, kad izslēdza Polijas valsts čempionu un šonedēļ bija paredzēts sacensties Milānā.

Pusaudzis bija divkārtējs valsts čempions, un viņa aizraušanos ar boksu iedvesmoja viņa tēvs un tēvocis. Viņš nesen bija aizgājis no Bristoles kluba, lai trenētos Hoddesdonas Boksa akadēmijā Hertfordšīrā Saba Leo vadībā.

Uzņēmums Downend Boxing ir izveidojis GoFundMe, lai atbalstītu viņa ģimeni traģēdijas laikā.

COMMENTS

Pievienot komentāru