Dvīņiem nevajag lidināties mākoņos, un Svariem nevajag uzticēties sievietēm: horoskops 16. janvārim visām zodiaka zīmēm

Pirmdien, 2023. gada 16. janvārī, ir svarīgi vairāk komunicēt, apvienot spēkus ar domubiedriem – un tad būs daudz vieglāk un interesantāk tikt galā ar radušajām problēmām un grūtajiem uzdevumiem.

Vientuļie zodiaka zīmju pārstāvji var satikt savus dvēseles radiniekus, un tāpēc jums nevajadzētu “iet tālu” – mīlestība jūs atradīs tur, kur strādājat. Nesteidzies atteikt cilvēkiem, kuri tev izsaka neparastus darba piedāvājumus. Visticamāk, ka jūsu priekšā pavērsies lieliskas izredzes un iespējas. Šādu prognozi nedēļas pirmajai dienai sniegusi slavenā astroloģe Andžela Perla.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Grūta, bet ļoti daudzsološa un interesanta diena Aunam. Tev būs jaunas lietas, kuras uzņemsi ar īpašu degsmi un iedvesmu. Jūs varat tikt galā ar jebkuru šķērsli. Īpaši vissarežģītākajās situācijās jūs atbalstīs ietekmīgi draugi un domubiedri. Pilnīgi iespējama jauna iepazīšanās, kas palīdzēs uz dažām pazīstamām un ierastām lietām paskatīties savādāk. Vientuļiem Auniem ir visas iespējas satikt savu dvēseles palīgu.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām šodien jāsaņemas. Pretējā gadījumā jūsu emocijas var traucēt jums sasniegt savus mērķus. Turklāt šī diena tev sagādās lieliskas iespējas atrisināt kādu ieilgušu problēmu, kas tevi vajā jau ilgu laiku. Iespējams, uzticami draugi un labi paziņas jums palīdzēs. Pēcpusdienā būs jākārto ģimenes lietas. Mīļotais cilvēks lūgs tavu padomu. Mēģiniet šajā laikā būt pēc iespējas taktiskāks un atturīgāks.

Lasi arī: Kuras zvaigžņu zīmes ar ļoti lielu iespējamību varēs kļūt bagātas 2023. gadā: zvaigžņu prognoze finansēm

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem ir vairāk nekā labvēlīga diena. Jūs šodien esat patiesi veiksmīgs un laimīgs. Pat vissarežģītākajā situācijā atradīsi plusus un izkļūsi no tās ar paceltu galvu. Sāc jaunas lietas un projektus – daudz ko no tiem izturēsi un daudz iemācīsies. Intensīvas komunikācijas diena. Diez vai šodien spēsi pabūt vienatnē ar sevi. Vakars jums atnesīs romantisku piedzīvojumu, patīkamu laika pavadīšanu un mīlestības apliecinājumus.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru