Kuras zvaigžņu zīmes ar ļoti lielu iespējamību varēs kļūt bagātas 2023. gadā: zvaigžņu prognoze finansēm

Zvaigžņu speciāliste  Elizabete Nebesnaja savā finanšu prognozē pastāstīja, kurām zvaigžņu zīmēm ir visas izredzes 2023. gadā kļūt bagātām un kurām, gluži otrādi, vairāk jākontrolē savs budžets un jātaupa.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Spilgtajam un impulsīvajam Aunam visu gadu nāksies smagi un smagi strādāt, bet beigās būsi apmierināts, jo labi nopelnīsi. Tomēr vairāk nekā solīda summa tiks tērēta radiem un draugiem, dāvanām viņiem.

2023. gadā varēsi nopelnīt, izrādīt dāsnumu, tērēt naudu sev un iekrāt lietainai dienai. Bet nesteidzieties un nesteidziniet savu peļņu – rezultāts neparādīsies uzreiz, un ne viss izvērtīsies gludi. Galvenais – neatstājiet iesāktos darbus pusceļā un nepadodieties.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim šis būs grūtu lēmumu un darbību gads. No dažiem darbiem nāksies pamest amatus apstākļu iespaidā. Galu galā jūsu ģimene un draugi prasīs no jums vairāk laika un rūpes. Tomēr tas īpaši neietekmēs jūsu ienākumus.

Lasi arī: Šodien paziņots, ka mūžībā devusies leģendārā kino aktrise – zināms arī iemesls 

Galu galā, ja viens ienākumu avots aizveras, tad tūlīt atvērsies cits. Ar naudu tev būs labi, lai gan par miljonāru arī nekļūsi. Vārdu sakot, tas būs “zelta vidusceļa” gads. Ja apetīte aug, ienākumi to “panāks”.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

2023. gads Dvīņiem būs ļoti darbīgs, negaidītu uzdevumu un raižu pilns. Parādīsies jauni projekti, iespējama arī pāreja uz jaunu darba vietu. Šajā laikā – un visticamāk tas būs pavasaris – iespējamas grūtības ar naudu.

Ir svarīgi iepriekš noteikt savus mērķus, kā arī kustības un attīstības gaitu. Un tikai tad rīkojies un uzņem apgriezienus. Lūdzu, ņemiet vērā, ka jūsu impulsivitātes un spontanitātes dēļ pastāv izsitumu un nevajadzīgu tēriņu risks. Kontrolē sevi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm 

COMMENTS

Pievienot komentāru