Šodien paziņots, ka mūžībā devusies leģendārā kino aktrise – zināms arī iemesls

Savas dzīves 80 gadā  mūžībā devusies leģendārā un talantīgā aktrise, kura savulaik piedalījusies neskaitāmās filmās un veidojusi arī izcilu teātra karjeru – Inna Čurikova. 

 

Par to TASS ziņoja Lenkom direktors Marks Varšavers. No kā Čurikova nomira, kad no viņas atvadīsies un kur viņu apbedīs?

Aktrises Innas Čurikovas nāves cēlonis

Pēdējos mēnešos māksliniec bija smagi slims. Pagājušā gada vasarā aktrise neveiksmīgi krita. Viņa pati varēja nokļūt  slimnīcā. Ārsti atklāja, ka viņai ir ribu, krūšu kaula un gūžas kaula lūzumi. Apskates laikā pacientam konstatēti arī jaunveidojumi smadzenēs, kas varētu būt kritiena sekas.

Iepriekš Lenkom direktors paskaidroja, ka Čurikovai joprojām “ir dažas S.A.R.S. pazīmes, taču nav par ko uztraukties”. Viņš arī apliecināja, ka viņa “steidzas uz teātri” un varētu atgriezties uz skatuves jau februārī.

Kur tiks apglabāta aktrise?

Pēc provizoriskiem datiem, atvadīšanās no aktrises notiks otrdien, 17. janvārī. Apbedīšanas datums un vieta vēl nav zināma.

Čurikova  slavenākās filmu lomas


Inna Čurikova dzimusi 1943. gada 5. oktobrī Krievijā, Belebejā. 1973. gadā Marks Zaharovs viņu uzaicināja uz galveno lomu izrādē “Til”. Kopš 1975. gada aktrise ir pievienojusies komandas trupai. Starp viņas slavenākajām varonēm ir Ofēlija un Ģertrūde Hamletā, aktrise Irina Arkadina filmā “Kaija”, savedēja Fjokla Ivanovna filmā “Precības”.

Viņa daudziem krieviem bija viena no iemīļotākajām filmu aktrisēm. Viņa spēlēja filmās  Tas pats Minhauzens, Ugunsgrēkā nav Forda, Vassa, Militārā lauka romantika, Kurjers, Ādama riba, Idiots, Pirmajā aplī, Šērlija-Mirli.

COMMENTS

Pievienot komentāru