Kāpēc es glabāju pārtikas plēves rulli ledusskapī: tikai daži cilvēki zina par šo triku

Visticamāk tie, kas regulāri lasa padomus, kā atvieglot dzīvi, jau sen ir pārcēluši pārtikas plēvi uz ledusskapi, taču lielākā daļa joprojām to turpina glabāt virtuves skapjos. Bet, ja pārvietosiet pārtikas plēvi uz aukstumu, rezultāts jūs pārsteigs.

Manā virtuvē vienmēr ir pārtikas plēve, un es to izmantoju diezgan bieži: iesaiņoju ēdienu, pārklāju šķīvjus ar ēdiena pārpalikumiem, glābju sieru un desu no apkalšanas.

Ikdienā pārtikas plēve ir neaizstājama, taču tās lietošanas laikā rodas zināmas grūtības – tā pielīp pie rokām, salīp kopā, deformējas un saplīst, kad mēģini izritināt no ruļļa vēlamo gabalu.

Lai izvairītos no šādām grūtībām, es uzglabāju plēvi ledusskapī. Aukstums padara to paklausīgāku un ērtāk lietojamu darbam, bet vienlaicīgi netiek ietekmēta tās elastību.

Lasīju, ka plēvi var uzglabāt saldētavā, taču neatradu nekādu atšķirību starp “saldētu” un “atdzesētu” plēvi, tāpēc nolēmu apstāties pie man ērtāka varianta.

LASI VĒL: Kuras zvaigžņu zīmes ar ļoti lielu iespējamību varēs kļūt bagātas 2023. gadā: zvaigžņu prognoze finansēm

Vai jūs zināt, kā pareizi uzglabāt pārtikas plēvi? Varbūt ir arī citas metodes, kā padarīt darbu ar to ērtāku. Dalieties komentāros!

COMMENTS

Pievienot komentāru