Diena Vērsim neizdosies, bet Strēlnieks paliks atmiņā uz visiem laikiem: horoskops 21. februārim visām zodiaka zīmēm

Zemes zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērša pārstāvjiem nevajadzētu būt sarūgtinātiem, ja diena neizdodas tās pirmajā pusē. Situācija ļoti ātri mainīsies uz labo pusi. Brīvas minūtes un mirkļus varat veltīt pārdomām par nākotnes plāniem. Būs interesantas idejas, bet tās pagaidām nevar īstenot.

Taču vēlāk, situācijai mainoties, droši tās attīstīsi praksē. Mīlestība un darbs šajā dienā nav savienojami, tāpēc jāizlemj par prioritātēm, jāpanāk pareizais līdzsvars, citādi kaut ko zaudēsi.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām var būt nepieciešams vecu draugu atbalsts. Jums nevajadzētu uztraukties, jūs saņemsiet nepieciešamo palīdzību, bet, diemžēl, jūs sapratīsit, ka ne visi jūsu draugi patiesībā ir tādi…   No vienas puses, skumji, ka iepriekš neatpazini cilvēku patieso būtību, no otras puses, varēsi savu sociālo loku attīrīt no šādiem cilvēkiem.

Citādi problēmu nebūs, un pat iespējams, ka satiksi kādu jauku cilvēku, kurš var mainīt tavu dzīvi. Tas, vai šāda tikšanās kļūst par mīlas stāstu vai paliek piedzīvojums, ir atkarīgs no jums.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži, gatavojieties, šajā dienā jūs varat saņemt vairāk kritikas nekā parasti. No kļūdām šodien diez vai izdosies izvairīties, taču, ja tās izlabosi, pirms tās pamanīsi, problēmu nebūs. Labas idejas parādīsies tuvāk dienas vidum.

Neizmetiet tās, pat ja tagad tas šķiet neiespējami. Pavisam drīz jūs varat iegūt pietiekami daudz resursu, lai īstenotu riskantāko ideju. Personīgajā frontē bez izmaiņām un viss mierīgi, kas ir ļoti labi, dos laiku, lai apkopotu domas.

 

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Nenoteiktība ir jūsu ienaidnieks, mēģiniet izveidot skaidru uzvedības līniju un izlemiet par savām darbībām saistībā ar to, kas jūs aizrauj. Tas palīdzēs jums izprast savus ieguvumus un riskus ilgtermiņā un precīzi zināt, kur jums jākoncentrē jūsu uzmanība.

Zvaigznes iesaka Dvīņiem pievērst uzmanību tam, kā veidojat attiecības ar citiem. Skarbi vārdi, pat aizsegti apvainojumi, var ļoti apgrūtināt tavu dzīvi. Jūs iegūsit ienaidnieku, turklāt diezgan bīstamu.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svari, jūs gaida lieliska diena. Ģimenē notiks patīkami notikumi, nav tik svarīgi, kādi, bet tie iepriecinās. Astrālais konteksts jums ir neskaidrs, tāpēc labus mirkļus var aizstāt ar saspringtiem. Taču tādi brīži, kuros jārīkojas aktīvāk, palīdzēs parādīt no labākās puses.

Īpaši labi būs darbā, kur tevi var izcelt ar iniciatīvu un ātriem lēmumiem. Personiskā līmenī jūs, iespējams, uztrauc kāda jūsu pavadoņa uzmanības novēršana, viņam ir pienācis laiks to pateikt taisni un atgriezt visu normālā stāvoklī.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Lielus panākumus šajā dienā sasniegs Ūdensvīra pārstāvji. Viņi varēs uzvarēt savus sāncenšus, konkurentus, nepieliekot nekādas pūles. Zvaigznes atbalstīs viņus it visā, ko viņi uzņemas, visos centienos.

Tāpēc ir vērts bez vilcināšanās izmantot šo apstākli un īstenot visdrosmīgāko ideju. Jums būs iespēja sasniegt to, ko jau sen gribējāt, bet dažādu iemeslu dēļ nevarējāt tikt tuvāk mērķim. Arī personīgā līmenī varat paļauties uz zvaigžņu atbalstu, izmantojiet to pēc saviem ieskatiem. Bet, ja savu veiksmi novirzīsi jaunām paziņām, tā būs laba doma.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēža diena izvērtīsies gana veiksmīga, lai gan brīžiem tā būs zināmā mērā neviennozīmīga, atsevišķās situācijās pat mulsinoša. Var rasties dažas finansiālas grūtības. Protams, tas viss pastiprinās jūsu sajūtas, kas ir diezgan saprotami, taču jums nevajadzētu būt pārāk nervozam.

Ļoti drīz jūs atradīsit izeju no šķietami strupceļiem. Oriģināls, nestandarta un radošs skatījums uz problēmām palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus. Šajā dienā visas problēmas atstāj ārpus savas mājas durvīm, tad varēsi atpūsties un uzkrāt spēkus.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpiona pārstāvji gūs ievērojamus panākumus, pateicoties savam šarmam, šodien tu esi gandrīz neatvairāma. Pietiks ar dažām sekundēm, lai jūs atstātu labu iespaidu uz visiem, kas šajā dienā būs kopā ar jums. Pat formālā vidē uzvedieties dabiski, ar to pietiks panākumiem.

Lasi arī: Kas tāds metro vēl nebija redzēts! Parasts brauciens pārvērtās par kaut ko tādu, ko ikviens pasažieris atcerēsies ļoti ilgi

Darbs, personīgā dzīve jums nesagādās vilšanos un dažas nopietnas problēmas. Bet jums būs jāpieliek pūles. Šādās dienās tevi ieskauj uzmanība, centies atteikties no jebkādām pārmērībām un nepiedienīgiem piedāvājumiem.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Šodien, kad rodas sarežģīti jautājumi, dīvainas vai pēkšņas situācijas, var rasties vēlme steidzami meklēt palīdzību. Atmet šādu vēlmi, nāksies paļauties tikai uz sevi, apkārtējo, pat tuvu cilvēku palīdzība būs niecīga.

Ar visām grūtībām jātiek galā vienam, taču neatkāpies, zvaigznes tev neatņems uzmanību. Komunikācija šajā dienā nav augstā līmenī, tāpat vienkārši nedod nevienam padomu, nepiedalies strīdos.

Pievienot komentāru