Diena Vērsim neizdosies, bet Strēlnieks paliks atmiņā uz visiem laikiem: horoskops 21. februārim visām zodiaka zīmēm

Otrdiena, 2023. gada 21. februāris, būs grūta un nogurdinoša diena. Slavenā astroloģe Andžela Perla iesaka nesākt neko jaunu, kā arī neizvirzīt grandiozus mērķus.

Tas ir gadījums, kad jums ir jāsper mazi soļi pretī savam sapnim.

 

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunu pārstāvjiem šonedēļ nebūs tā auglīgākā diena. Viņi, visticamāk, saskarsies ar grūtībām savā darbībā vai savu plānu īstenošanā. Zvaigznes iesaka nesatraukties: ja vien saglabāsi vēsumu, tev būs iespēja atrast izeju no jebkuras sarežģītas situācijas.

Jaunās personīgās attiecības šajā dienā nevajadzētu pārbaudīt pēc spēka. Attiecības, kas pastāv jau ilgu laiku un ir izturējušas laika pārbaudi, var saņemt vēl vienu apstiprinājumu, ka jūsu izvēle ir pareiza.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas, jums šodien jābūt ļoti uzmanīgiem ar lēmumiem, kas ietekmē nākotni. Jūsu rīcība un lēmumi lielā mērā noteiks to, kā attīstīsies šīs dienas notikumi un kopumā dzīve vēl daudzu dienu garumā. Tāpēc jums būs jābūt pacietīgam, jācenšas novērst visus riskus.

Lasi arī: Kas tāds metro vēl nebija redzēts! Parasts brauciens pārvērtās par kaut ko tādu, ko ikviens pasažieris atcerēsies ļoti ilgi

Kāds no kolēģiem var vērsties pie jums ar lūgumu pēc palīdzības, atcerieties, ka ne visi apkārtējie ir atvērti cilvēki, dažiem ir savtīgi mērķi. Mēģiniet nopietnāk noskaidrot viņa sarežģītās situācijas iemeslus.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Iespējams, ka šī diena nesīs neaizmirstamus mirkļus un atstās labas atmiņas. Jums veiksies gan biznesā, gan darbā, gan personīgajā dzīvē, taču šim nolūkam jums būs jāizmanto nestandarta metodes, jāparāda radošums. Eksperimentējiet – un tad jūs būsiet pārsteigti, cik ļoti jums patīk rezultāti.

Daudzi cilvēki, kas jūs pazīst, noteikti būs pārsteigti gan par jūsu sasniegumiem, gan par jūsu jauno pieeju visam. Tie, kas jūs nenovērtēja, mainīs savas domas. Tas attiecas arī uz personiskajām attiecībām, piešķir savai dzīvei krāsu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru