Daudz nepatīkamu pārsteigumu: Igora Večerska rūnu horoskops nedēļai no 2023. gada 16. janvāra līdz 22. janvārim

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Apgrieztais Perto un Algizs Mannazs saka, ka jūsu personīgajās attiecībās var atklāties daži noslēpumi. Kopumā attiecību sfēra var būt pakļauta dažāda veida apdraudējumiem, un tāpēc tuvākajā nedēļā, lai normalizētos, būs nepieciešama jūsu līdzdalība. Nepalaid garām brīdi, kad attiecības var pasliktināties, izmanto šo laiku, lai izprastu esošos procesus. Ja pajautāsiet sev, kāpēc tieši šādi notikumi var notikt, atklāsiet daudz noderīgas informācijas.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Eyvaz, Perto un Laguz runā par pārmaiņu laiku, kas paver jums iespējas mainīt to, ko jūs pašlaik darāt. 2023. gada 16.–22. janvāra nedēļa palīdzēs jums nopietni veikt korekcijas tur, kur tās jau sen ir bijušas vajadzīgas. Šis ir periods, kurā varēsiet īstenot tos plānus, kas būvēti jau sen. Ja biji iecerējusi kaut ko mainīt savā dzīvē, nākamā nedēļa noderēs. Izmantojiet iespējas pilnībā, neapstājas pie tā.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Apgrieztais Turisaz, Ansuz un Raido saka, ka būtu jauki tagad paņemt pauzi un pareizi novērtēt iespējas. Ja būs problēmas, kas jārisina, būs spēks nedēļā no 16. līdz 22. janvārim visu pārvarēt. Šajā periodā jūs pilnībā koncentrēsiet savus iekšējos spēkus un sāksiet tikt galā ar ieilgušām grūtībām, kas neļauj jums izkustēties no noteikta attīstības punkta. Šis laiks palīdzēs veiksmīgi izkļūt no sarežģītām situācijām, kas izveidojušās pagātnē.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Isa, Yera un apgrieztais Evazs iesaka veidot tālejošus plānus, it īpaši visā, kas saistīts ar darba un biznesa jomu. Laika posmā no 2023. gada 16. līdz 22. janvārim varēs veiksmīgi koncentrēt savu radošo enerģiju, kas vērsta uz lēmumu pieņemšanas jomu, kas saistīta ar bagātību un panākumiem. Nākamā nedēļa palīdzēs noteikt pareizo virzienu tālākai attīstībai un gūt panākumus ilgtermiņā.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Isa, apgriezts Keno un Ansuz norāda, ka acīmredzami trūkst pareizas un patiesas informācijas, kas ir nepieciešama, lai pieņemtu pareizo lēmumu. Tāpēc pievērsiet uzmanību savai dzīvei, visu pašreizējo procesu visaptverošas kontroles un vadības nepieciešamībai. Šie faktori var kļūt pietiekami svarīgi, lai jūs nokļūtu tur, kur vēlaties būt. Nākamā nedēļa ir laiks, kas liek jums koncentrēt savu enerģiju un uzņemties pilnu atbildību par savām darbībām.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Apgrieztais Evaz, Yera un Eyvaz runā par dažādu konfliktu iespējamību, jo īpaši šīs ķildas var saistīt ar vidi, ar kuru jums ir kopīgi dzīves mērķi. 2023. gada 16.-22. janvāris ir periods, kas var izrādīties nozīmīgs, lai veidotos pareizais potenciāls spēku mijiedarbībai personīgajā dzīvē un dažādām asociācijām jebkura mērķa sasniegšanai. Tāpēc nākamnedēļ būs nepieciešams augsts intelektuālā darba līmenis – ir daudz iespēju apzināties rīcības patiesos motīvus un izdarīto secinājumu pareizību.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Otals, Inguzs un Dagazs runā par to spēku lielo potenciālu, kas šobrīd slēpjas tavā dzīvē un ļauj likt pamatus, radīt svarīgas investīcijas, spēt veidot nepieciešamo jaudīgo potenciālu, lai šo iespēju mijiedarbībā tu sasniegtu savu mērķus prioritārā secībā. Tomēr rūnas norāda arī uz nepieciešamību pabeigt iepriekšējos posmus un atraisīt jaunas iespējas: jūsu iespējas ir lielākas, nekā šķiet.

Lasi arī: Katru rītu pie ezera ierodas kāds vīrietis, lai satiktos… Būsi ļoti pārsteigts ar ko!

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Apgrieztais Vunyo, Gebo un Inguz saka, ka attiecības, kas pastāv jūsu dzīvē, var piedzīvot dažas izmaiņas, un tās ne vienmēr atbilst cerībām. Tomēr tie ir diezgan efektīvi un savstarpēji. Laika posms no 2023. gada 16. janvāra līdz 22. janvārim ir labi piemērots gan personīgās dzīves uzlabošanai, gan dažādiem gadījumiem, kas liek mainīt lietas uz labo pusi.

Leave a Comment