Daudz nepatīkamu pārsteigumu: Igora Večerska rūnu horoskops nedēļai no 2023. gada 16. janvāra līdz 22. janvārim

Rūnu pareģis Igors Večerskis sastādīja prognozi visām zodiaka zīmēm nedēļai no 2023. gada 16. janvāra līdz 22. janvārim.

Eksperts brīdināja: gaidāmais septiņu dienu periods gatavo daudz nepatīkamu pārsteigumu.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Evazs, Mannazs un apgrieztais Raido nedēļu no 2023. gada 16. janvāra līdz 22. janvārim iesaka veltīt attiecību veidošanai ar apkārtējiem cilvēkiem, ciešāku kontaktu veidošanai. Tāpat jāatrisina problēmas, kas novērojamas attiecību jomā, un jāveido tālākie plāni. Gada pirmā mēneša trešā nedēļa ir vispiemērotākā personības attīstībai un mijiedarbībai ar citiem.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Laguz, Evaz un Nautiz iesaka neveikt nekādas krasas darbības un sekot intuīcijas aicinājumam. Ir pienācis laiks redzēt iespēju trūkumu, kompensēt to un jebkādu resursu trūkumu. To var izdarīt, izmantojot spēju izvairīties no sarežģītības un noteikt veidus, kā sasniegt rezultātus, optimizējot darbības.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Gebo, Keno un Fehu stāsta par lieliskām iespējām uzsākt kādu efektīvu biznesu nedēļā no 16. līdz 22. janvārim un attīstīt to turpmākajos periodos. Šis ir laiks, kas palīdzēs lietderīgi izmantot pieejamos resursus un finanšu resursus un īstenot savas ieceres. Šajā periodā jūs varat likt pamatu turpmākai darbībai.

Lasi arī: Katru rītu pie ezera ierodas kāds vīrietis, lai satiktos… Būsi ļoti pārsteigts ar ko!

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Yera, Isa un apgrieztais Raido runā par labu periodu, kurā jūs redzēsit darbību rezultātu. Nedēļā no 16. līdz 22. janvārim varēsi izvērtēt noteiktu dzīves posmu un veidot spēju pieņemt tālākus lēmumus. Šis ir laiks, kad nav ieteicams uzsākt jaunu biznesu. Vienlaikus tiks radīts ļoti efektīvs iespēju līdzsvars aktuālo bažu īstenošanai un to, kas tiecas uz savu finālu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru