FOTO. Kas noticis ar dziedātājas Madonnas seju? Fani patiesi satraukušies

64 gadus vecā pasaulslavenā dziedātāja Madonna ir ļoti aktīva soctīklu lietotāja – gan vietnē “Instagram”, gan “TikTok” viņa regulāri publicē dažādus video un fotogrāfijas.

Pēdējais video, kurā viņa redzama jājot zirga mugurā, dziedātājas fanos izraisījis neizpratni – kas noticis ar dziedātājas seju?

 

Foto – Instagram

Jāteic, ka Madonna pati neslēpj – viņa izvēlas mākslīgo skaistumu, tajā skaitā fillerus un operācijas, lai aizkavētu novecošanās procesus, taču šoreiz, šķiet, nav sanācis īsti kā plānots un dziedātāja patiešām vairs maz līdzinās tai skaistajai sievietei, kādu viņu iepazina visā pasaulē.

Foto – Youtube/ Instagram

Pēc tam, kad soctīklos parādījās “Instagram” video, kurā dziedātāja jāj zirga mugurā, fani kļuva patiešām satraukti un neslēpa to savos komentāros.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

“Bailes novecos izskatās katastrofāli!”, “Es ienīstu, kā tu esi sevi sabojājusi un savu seju! Tu biji viena no skaistākajām sievietēm pasaulē, un kas ir tagad?”, “Madonna, vai tev mājās kāds spogulis ir?”, “Ak, mans Dievs… izskatās tiešām traģiski”, “Es saprotu, ka novecot nevēlamies neviens, bet parasti neviens arī nevēlas izskatīties pēc klauna…” – komentāros cilvēki raksta.

Dziedātāja Madonna, pilnajā vārdā Madonna Luīze Čikone, ir viena no slavenākajām dziedātājām pasaulē, arī aktrise, filmu producente un kinorežisore.

Ir bijusi precējusies divreiz – no 1985. līdz 1989.gadam ar Holivudas aktieri Šonu Pennu, bet no 2000. līdz 2008.gadam ar britu kinorežisoru Gaju Ričiju.

Madonna ir sešu bērnu māte – viņas pašas meitai Lurdesai Marijai Čikinei Leonai ir jau 26 gadi, bet dēlam, kas dzimis laulībā ar Gaju Ričiju, Roko Ričijam – 22 gadi. Pārējie četri bērni ir adoptēti.

Pievienot komentāru