Baisas ziņas no triatlona sacensībām; “Mēs domās esam kopā ar cietušajiem, un pašlaik piedāvājam visu nepieciešamo palīdzību”

Pēc šodienas traģēdijas Ironman Ireland savā Facebook lapā publicēja paziņojumu: “Mēs esam dziļi sarūgtināti, ka IRONMAN sacensībās ir gājuši bojā divi sacensību dalībnieki.

“Svētdienas sacensību peldēšanas daļas laikā drošības dienesta darbinieki nekavējoties sniedza medicīnisko palīdzību, kad atpazina, ka sportistiem ir nepieciešama palīdzība.

“Mēs izsakām visdziļāko līdzjūtību sportistu ģimenēm un draugiem un turpināsim sniegt viņiem savu atbalstu šajā ļoti grūtajā brīdī.

“Mēs pateicamies drošības personālam un pirmās palīdzības sniedzējiem, kuri ātri strādāja, lai sportistiem sniegtu medicīnisko palīdzību.

Korkas apgabala padome izteica līdzjūtību bojāgājušo ģimenēm.

Padome savā paziņojumā norādīja: “Korkas grāfistes padome ir dziļi sarūgtināta par divu sacensību dalībnieku traģisko bojāeju, kas šodien notika Īrijas IRONMAN 70.3 Cork 2023 sacensību laikā Jogalā. Izsakām visdziļāko līdzjūtību sportistu ģimenēm un draugiem šajā ārkārtīgi grūtajā brīdī.

“Mēs domās esam kopā ar cietušajiem, un pašlaik piedāvājam visu nepieciešamo palīdzību IRONMAN GROUP un visiem cietušajiem. Mēs vēlamies izteikt pateicību iesaistītajām reaģēšanas aģentūrām, tostarp mūsu uzticīgajiem ugunsdzēsējiem un glābējiem.

Lūk video:

Leave a Comment