Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 26. augusta līdz 1. septembrim: dzīvē ienāks gaisma un daudziem būs vieglāk sasniegt savus mērķus!

Vasara pamazām iet uz beigām, un šonedēļ mūs sagaida pirmā rudens diena. Austrumu prognožu jomas eksperti stāstīja, kā Visums ietekmēs cilvēkus, kas dzimuši konkrēta dzīvnieka patrona gadā.

Šī nedēļa būs ārkārtīgi labvēlīga no enerģētikas viedokļa. Jūs un mani gaida patīkamas lietas, interesanti notikumi un daudz smaidu.

Protams, dažreiz veiksme un optimisms būs apšaubāmi, taču mēs, visticamāk, spēsim atrast veidu, kā tos noturēt tuvu.

Galvenais ir sekot tālāk aprakstītajiem padomiem, kā arī mēģināt piesaistīt pozitīvas domas savā dzīvē jau no pirmajām pirmdienas minūtēm .

Žurka

Šis ir labs laiks globālai apziņas atsāknēšanai. Cilvēkiem. Žurkas gadā dzimušie var droši izvirzīt jaunus mērķus un atteikties no iepriekšējiem.

Katrai darbībai ir jābūt lietderīgai un pamatotai. Nepārdomāti riskējot, Žurkas tikai kaitēs sev un saviem mīļajiem.

Ir svarīgi atcerēties, ka katram solim, vārdam un pat domai ir savas sekas – labas un sliktas.

Vērsis

Šonedēļ var būt diezgan daudz problēmu un nepatikšanas, un tās var nākt no visdažādākajām jomām, taču Vērsis ar visām tiks galā.

Sazinoties ar cilvēkiem, jums būs nepieciešams maksimāls takts. Tas jo īpaši attiecas uz toksiskiem un ļauniem cilvēkiem, kuri tikai meklē kādu, uz kuru izmest savu negatīvo.

Jums nevienam nav jāskaidro savas rīcības iemesli, jārunā par saviem motīviem un noskaņojumu.

Tīģeris

Tīģeriem steidzami jāpārtrauc sazināties ar nepatīkamiem cilvēkiem un darīt naidīgas lietas, pretējā gadījumā viņi var izdegt un netikt galā ar nepatikšanām.

Krasa plānu maiņa var novest šīs Austrumu zīmes cilvēkus pie problēmām.

Pamatu panākumiem tagad veidos pareiza plānošana. Iepriekš jāsastāda grafiks nedēļai.

Trusis

Fen šui eksperti iesaka Trušiem nedaudz dažādot savu personīgo dzīvi. Tas attiecas uz tiem, kuri jau ir uzsākuši attiecības.

Tiem, kuri joprojām ir vientuļi, labāk paslēpties no flirta un iepazīšanās un ķerties pie darba.

Pēc prognozēm, šonedēļ Trušu produktivitāte pieaugs ar katru dienu, un darījumus varēs veikt pat sestdien un svētdien.

Pūķis

Šī nedēļa būs diezgan saspringta, lai gan kopumā tā būs labvēlīga. Pūķi savā ceļā var saskarties ar notikumiem un cilvēkiem, kas viņus satrauc.

Pārmērīga aktivitāte atņems viņiem spēkus, un bezdarbība nesniegs iespēju atrisināt problēmas. Visā būs jāmeklē līdzsvars un harmonija.

Tas pats attiecas uz mīlestību – neuzņemieties pārāk daudz iniciatīvas. Ir svarīgi būt vērīgam un rīkoties saprātīgi.

Čūska

Vasaras un rudens krustpunktā čūskas var veikt pirkumus un arī atteikties no visa nevajadzīgā.

Jāsāk nevis ar miskastes iznešanu, bet gan ar atbrīvošanos no tā, kas traucē būt laimīgam – sliktajām domām, pārdzīvojumiem.

Augusta beigas ir garīgi labvēlīgs laiks. Čūskas varēs kļūt par labākiem cilvēkiem un vismaz daļēji saprast savas dzīves jēgu. Viņu progress pasaules un sevis izpratnē būs diezgan pamanāms.

Lasi vēl: Šķiršanās un pirmslaulības uzvārds, kuras zvaigžņu zīmes visbiežāk ir gatavas pārtraukt attiecības

Zirgs

Zirgiem šis būs laiks, kurā bez problēmām varēsi atgriezties pie idejām, kas tevi iedvesmoja agrāk.

Piemērots laiks nopietnu uzdevumu veikšanai, kā arī sava izskata transformēšanai.

Ja pēkšņi kaut kas neizdodas, labāk nenodarboties ar sevis šaustīšanu un meklēt iemeslus tikai sevī. Paškritika ir labi, bet ar mēru viss ir labi.

Kaza

Nedēļa no 26. augusta līdz 1. septembrim ir lieliski piemērota gan personīgajiem, gan biznesa ceļojumiem.

Kazas gadā dzimušajiem būs lieliska iespēja attīrīt savu karmu. Lai to izdarītu, iespējams, nāksies darīt vairāk labu darbu vai vismaz nedarīt neko sliktu.

Ir svarīgi uzdot sev jautājumu “vai man patīk tas, ko es daru?” Ja atbilde ir “nē” vai ne pārāk pārliecināta “jā”, tad ir laiks kaut ko mainīt.

Pērtiķis

Pērtiķi šajās septiņās dienās var ievērojami palielināt enerģiju. Jautājumos, kas saistīti ar darbu un finansēm, jums būs nepieciešama apdomība kopā ar uzņēmību.

Darbaholisms noderēs, bet ja vien ar to pārāk neaizrausies. Pērtiķiem, iespējams, izdosies atrisināt daudzas dzīves nepatikšanas, un līdz nedēļas beigām viņiem vēl būs spēks atpūsties.

Gailis

Lai sasniegtu laimi, gaiļu cilvēkiem vispirms jācenšas atbrīvoties no sliktajām atmiņām un noskaņoties pozitīvajam.

Šonedēļ nav vietas nožēlai vai žēlabai. Tie, kas dzīvo pagātnē, riskē tajā palikt. Ja līdz nedēļas beigām kļūst acīmredzams, ka problēmas nepāriet, bet tikai palielinās, tad kaut kas ir jāmaina.

Trūkumi būs jāmeklē tikai sevī. Šiem cilvēkiem tiks atklāta patiesība.

Suns

Veiksme uzsmaidīs suņiem. Daudzas pagātnes kļūdas tagad var ļoti viegli labot, un tas nebūs īpaši laikietilpīgs.

Sazinoties ar cilvēkiem, jums vajadzētu izrādīt lielāku atturību. Mīlestības lietās Suņiem veiksies vairāk nekā jebkuram citam.

Finanšu sektorā labāk izrādīt lielāku pragmatismu un piesardzību. Ja veicat dārgus pirkumus, tad ne internetā.

Cūka

No cūkām tiek gaidīts daudz nopietnu un svarīgu lietu, turklāt ne vienmēr vieglas.

Svarīgākais ekspertu padoms šī gudrā dzīvnieka gadā dzimušajiem ir censties izprast personiskos jautājumus, bet tajā pašā laikā nenodarīt pāri sev vai saviem mīļajiem.

Turklāt tagad noteikti nevajadzētu aizskart citu cilvēku lepnumu, jo daudzi no viņiem var uzreiz reaģēt ar negatīviem. Šis ir labākais laiks jauniem sākumiem.

Speciālisti iesaka mums visiem, tuvojoties ziemai, saglabāt savu veselību un labsajūtu. Šis ir piemērots laiks, lai mēģinātu pāriet uz  pareizu uzturu, vingrot un atveseļot savu ķermeni. Novēlam veiksmīgu rudens sākumu.

Leave a Comment