Auniem jāvelta laiks privātām lietām, bet Svariem vajag paslinkot; Dienas horoskops 5. decembrim visām zodiaka zīmēm

2023. gada 5. decembrī ir 22. Mēness diena – Mēness ir Jaunavas zīmē. Šī zīme ir saistīta ar materiālo stabilitāti, neatlaidību un uzcītību, tāpēc šis ir labvēlīgs laiks dažādiem finanšu darījumiem un darījumiem. Ieguldījumi vērtspapīros sola peļņu.

Labvēlīgi ir arī nekustamā īpašuma un citi ar īpašumu saistīti jautājumi, tostarp darījumi ar mākslas vērtībām. Abiem žurnālisti atklāja, kas katrai Zodiaka zīmei šajā dienā ir gaidāms.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šajā laikā ieteicams nodarboties ar pasīvām aktivitātēm. Analizē, plāno un izvirza jaunus projektus. Atturies no praktiskām lietām, jo tev var pietrūkt enerģijas. Atliksiet visus nopietnos uzdevumus uz piemērotāku laiku.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsim vajadzētu darīt tikai to, kas sagādā prieku un iedvesmu. Šajā jomā tevi gaida panākumi, savukārt piespiedu nodarbes var novest pie neveiksmes. Netērē savu laiku un enerģiju šādām lietām.

Skatīties
Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Dvīņiem ieteicams piedalīties zinātniskos strīdos un prezentēt savus projektus. Tomēr tev vajadzētu izvairīties no strīdiem un konfliktiem ar tuviniekiem, lai izvairītos no pārpratumiem un aizvainojumiem.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzim nav ieteicams būt aktīvam zemas koncentrēšanās un uzmanības noturības dēļ. Dienu labāk pavadīt pasīvi, baudot brīvā laika pavadīšanas iespējas, piemēram, skatoties filmas vai futbolu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas ir tik ļoti aizrāvušies ar savu jauno ideju, ka tā neļauj viņiem ne ēst, ne gulēt. Tāpēc ar pārliecību ķeries pie tās īstenošanas – zvaigznes tev sniegs atbalstu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru