Auniem jāvelta laiks privātām lietām, bet Svariem vajag paslinkot; Dienas horoskops 5. decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šajā dienā būs nepieciešamas organizatoriskās prasmes. Uzņemies iniciatīvu un esi aktīvs. Ja kaut kas ir nezināms vai nav apgūts, nekautrējies lūgt palīdzību pieredzējušākiem cilvēkiem un draugiem.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari var droši nodarboties ar neko nedarīšanu. Atliksiet visus darba jautājumus uz vēlāku laiku un veltiet šo dienu kopā būšanai ar mīļajiem un atpūtai.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem diena solās būt veiksmīga. Tomēr netērē enerģiju sīkām un nenozīmīgām lietām. Koncentrējies uz to, kas patiešām ir daudzsološs un dod pamanāmus rezultātus.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Strēlnieki šajā dienā riskē pārpūlēties. Tāpēc izvairieties no smagiem uzdevumiem. Taupi savu enerģiju un netērē to rutīnas vai nenozīmīgiem uzdevumiem. Atļaujiet sev beidzot atpūsties un atpūsties.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim šajā dienā ir labāk koncentrēties tikai uz uzdevumiem. Tas ir tāpēc, ka darbs komandā var izraisīt kairinājumu citu lēnīguma un mazas pieredzes dēļ. Neļauj, lai kāda cita klātbūtne palēninātu tavu ceļu uz mērķu sasniegšanu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šajā dienā nevajadzētu visiem sniegt savu palīdzību un risināt citu problēmas. Labāk pievērsies savām lietām, īpaši radošiem projektiem.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm gaidāma pozitīva un neaizmirstama svētdienas pēcpusdiena. Tev būs daudz jaunu ideju un interesantu saskarsmes iespēju. Neuztraucies, ja ne visi uzreiz atbalstīs tavu “ģeniālo plānu” pēc tā izteikšanas. Ir svarīgi atcerēties, ka tev ir labāka izpratne par savu ideju perspektīvām un ieguvumiem. Vienkārši dodiet citiem laiku, lai novērtētu jūsu domāšanas dziļumu.

Leave a Comment