Ar ko marts kļūs par labāko mīlas mēnesi zvaigžņu zīmēm: kuram dzīvē mīlestība ienāks kā virpulis

Mīlas prognoze Mežāžiem martam

Pavasara sākums Mežāžus neiepriecinās, bet tieši otrādi – atnesīs daudz sāpju un vilšanos. Esiet gatavi tam, ka cilvēks, ar kuru jūs bijāt attiecībās, vēlēsies tās pārtraukt. Iespējama pat krāpšana no mīļotā puses.

Marts arī nav piemērotākais mēnesis jaunām attiecībām vai laulību noslēgšanai. Pievaldiet savu greizsirdību un neuzticēšanos, jo jūsu tiešums var izspēlēt ar jums ļaunu joku. Bet nepārdzīvojiet, mēneša beigās zvaigznes apsola jums neaizmirstamu tikšanos, kas var kļūt liktenīga.

 

Mīlas prognoze  Zivīm martam

Martā zvaigznes šīs zīmes pārstāvjiem sola vien flirtu un garāmejošus romānus. Liktenīgas tikšanās un vētrainu notikumu attīstību nav vērts gaidīt. Tām Zivīm, kuras ir attiecībās, nāksies pārvarēt ne mazums sīku strīdu un apvainojumu, bet visā visumā mēnesis paies gludi. Ģimenes pārstāvjiem nenāksies viegli uzklausīt pārmetumu un apvainojumu kaudzi par niekiem. Mēneša beigās jūs gaida patīkams pārsteigums par jūsu pacietību.

 

Mīlas prognoze Auniem martam

Auniem neizdosies kardināli izmainīt visu savu dzīvi, bet vētrains romāns nav aiz kalniem. Visticamāk, izredzētais vai izredzētā būs kāds no tuviem paziņām. Bet neko nopietnu šādas attiecības nenesīs. Esiet gatavi vilšanās un neveiksmēm.

Lasi arī: Keitai Midltonei jau esot plāns kā pilnībā aizēnot Kamillu Pārkeri karaļa Kārļa III kronēšanas ceremonijā

Ģimeniskajiem Auniem gaidāma skumju un nesaprašanās vētra. Nodrošinieties ar pacietību, it īpaši, ja jūsu otrā pusīte ir Lauva vai Strēlnieks. Nesaskaņas tieši ar šīm zīmēm var beigties ar šķiršanos. Kompromisi ir jūsu labākais risinājums.

 

Mīlas prognoze Vēršiem martam

Vēršiem sola neaizmirstamu mīlestības un laimes mēnesi. Vientuļie Vērši satiks savu otro pusīti.

Viņi būs mīlas, rūpju un maiguma ieskauti. Jo īpaši labvēlīgi datumi, lai atzītos mīlestībā, būs 20., 21. un 29. marts. Laulības, kas noslēgtas martā, solās būt ilglaicīgas un ļoti stipras. Precētajiem Vēršiem marts dāvās iespēju atkārtot savu medusmēnesi. Marts ir mīlestības laiks.

 

Mīlas prognoze Dvīņiem martam

Mīlas frontē Dvīņiem  marts sakurs juteklisku mīlestības ugunskuru. Bet daļiņu uguns ne visiem Dvīņiem izdosies iegūt. Marts šīs zīmes pārstāvjiem sola absolūti dažādas jūtas un emocijas.

Tie, kuri dzimuši pirmajā daļā, martā tiks vien viegls flirts, bet pārējiem liktenis gatavo negaidīti kaislīgu romānu, kas, iespējams, pārvērtīsies par nopietnām attiecībām. Jebkurā gadījumā, uguns dzirsktelīti jūs noķersiet, bet vai tā pārvērtīsies par ugunsdrošām liesmām – tas jau ir atkarīgs no jums.

 

Mīlas prognoze Vēžiem martam

Vēžiem marts izvērtīsies ne par to labāko laiku mīlas attiecībām. Vientuļie Vēži jutīs spēcīgu uzmanības un mīlestības trūkumu. Bet nevajag bēdāties, jau uz mēneša beigām laiks mīlas frontē sāks nokārtoties, vajag tikai ņemt iniciatīvu savās rokās.

Pie horizonta, iespējams, parādīsies cilvēks, kurš sagriezīs jūsu dzīvi kājām gaisā. Ģimenes dzīvē Vēžiem viss iet savu gaitu. Negaidiet no savas otrās pusītes pārlieku lielu uzmanību, bet arī meksikāņu kaislības jūs nesagaidīsiet.

 

Mīlas prognoze Lauvām martam

Lauvas martā nenodarbinās valdzinājums un harizma. Pretējais dzimums to vien darīs, kā pievērsīs jums uzmanības un sūtīs gaisa bučiņas. Marts sniegs jums daudzas liktenīgas satikšanās, iespējams, ar attīstību nākotnē.

Lasi arī: Šīs 3 zvaigžņu zīmes no 12. līdz 18. martam sagaida intensīva nedēļa – jums jābūt īpaši uzmanīgiem

Bet nepakļaujieties pārlieku lielām emocijām un neesiet pārāk kārs uz iemīlēšanos, aplūkojiet savu izredzēto, iespējams, ka viņš nav jūsu ideāls. Ģimenes Lauvām vajadzētu vairāk uzmanību pievērst otrajai pusītei. Dāvājiet mīļotajam cilvēkam vairāk mīlestības un maiguma, un visas nesaprašanās pazudīs, kā nebijušas.

 

Mīlas prognoze Skorpioniem martam

Skorpioniem nāksies nomierināt savu raksturu, jo martā viņie neprātīgi iemīlēsies. Visdrīzāk, jūs satiksiet sen aizmirstu pirmo mīlestību, vai arī jau bijušo, pret kuru jūtas vēl kaut kur sēž dziļi jūsu sirdī. Jūs pārņems jūtu un mīlestības vilnis no galvas līdz kājām, un iespējams, ka lieta aizies pat līdz kāzām.

Bet nesteidzieties spert tik nopietnu soli jūtu uzplūdā. Jums priekšā ir labvēlīgāks posms šim mērķim, bet pagaidām izbaudiet jūtas, ko jums dāvājis Visums. Šīs zīmes ģimenes pārstāvjiem vajadzētu piesargāties, jo pastāv iespēja spert sānsoli.

 

Mīlas prognoze Jaunavām martam

Marts ir īstais laiks, lai atļautu sev mīlēt un būt mīlētam. Jaunavas sagaida kaisles un mīlestības jūra. Marts kļūs par vienu no šī gada laimīgākajiem mēnešiem. Un tomēr, esiet piesardzīgi, jo iespējams, ka cilvēks, kuram jūs atklāsiet sevi visu, nenovērtēs jūsu cenšanos.

Mesties bezdibenī ar galvu uz priekšu nesteidzieties, bet arī nepalaidiet garām tādu lielisku izdevību atrast īstu mīlestību. Ģimenes lietās Jaunavām veiksies vairāk, un jūs iegūsiet to mīlestības un maiguma devu, kas jums tik ļoti pietrūka.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru