VIDEO. “Jūs gulējāt pie sievas sāniem, nevis rūpējāties par valsti!” Lembergs sulīgi izlamā premjeru Kariņu

 

Foto – ekrānuzņēmums no Youtube.

Sociālajā vietnē “Facebook” bijušais Ventspils mērs Aivars Lembergs publicējis video, kurā nokauninājis Latvijas premjeru Krišjāni Kariņu.

Viņš redzams stāvot pie krietni sašķūrētas sniega kaudzes un pie publicētā video uzrakstījis vārdus “Utu vanags Kariņš”.

Publicētajā video Lembergs saka: “Sveicieni no sniegotās Kurzemes. Vakar plosījās stihija. Nefunkcionēja valsts stratēģiskā infrastrukūra. Ceļi netika tīrīti, nerunājot par lauku ceļiem. Nē, nebija raķešu trieciens. Bija nolaidība un neizdarība.

Kāpēc netika iesaistīta privātā tehnika ceļu tīrīšanā? Bija grūti noslēgt līgumus? Būt gatavībā? Jāgaida karš? Un kur tad ir tie slavenie droni? Kur ir tā slavenā tehnika, lai aizbrauktu un izpestītu cilvēkus, kam vajag palīdzību?

Mēs gaidām karu! Kariņ, kur tad ir tā ārkārtas komisija? Jūs gaidāt karu, bet neesat gatavi ārkārtas situācijai un šīs problēmas risināšanai. Šorīt bija paralizēti valsts ceļi!

Jums pietrūkst tehnikas? Zemniekiem tak tehnika ir! Būvniekiem tehnika ir. Cik tur tā darbus viņus iesaistīt? Jā, jāsaplāno, jāvienojas un viņiem jābūt gatavībā.

Lai būtu gatavībā, jums bija 12 stundas! Jūs gulējāt pie sievas sāniem, nevis rūpējāties par valsti! Jūs gatavojaties karam? Jūs gatavojaties mukšanai prom no Latvijas… ja nu kas. Kauns un negod, Kariņ!”.

Pie šī video ir gandrīz pustūkstotis komentāru un lielākā daļa no tiem uzslavē Lembergu par to, ka “visu pateicis, kā ir”, vairākos komentāros cilvēki aicina – “Lembergu par prezidentu!”.

Pievienot komentāru