TOP 3 zvaigžņu zīmju sievietes, kuru dēļ vīrieši ir gatavi uz visu

 

Foto – Pexels

Sievietes, tāpat kā vīrieši, ir tik ļoti dažādas. Tomēr, kā izrādās, zvaigžņu zīme, kādā sieviete ir dzimusi, var viņu padarīt pievilcīgāku un iekārojamāku vīrieša acīs.

Ja sieviete ir dzimusi vienā no šīm trim zvaigžņu zīmēm – viņas ceļš uz vīrieša sirdi vienmēr ir atvērts. Vīrieši šīs sievietes gluži vienkārši dievina!

Lasi arī: Šīs 3 zvaigžņu zīmes no 12. līdz 18. martam sagaida intensīva nedēļa – jums jābūt īpaši uzmanīgiem

3.vieta – Svari

Šīs sievietes necieš paviršu attieksmi pret sevi. Viņām ir arī augstas prasības pret vīriešiem un viņas labi zina, ko un kad vēlas. Ir ļoti tiešas un prasīgas. Iespējams, tieši tas viņas padara ļoti iekārojamas vīriešu acīs.

 

2.vieta – Lauva

Patiesībā sieviete, kas dzimusi Lauvas zīmē, vīrieti kā tādu vispār nevajag. Viņa var iztikt viena, jo ir gudra, uzņēmīga un spēcīga. Un vispār – visam ir jānotiek pēc viņas prāta. Un atkal jau – jo grūtāk pieejama, jo vairāk iekārojama. Tā vismaz domā vīrieši.

Lasi arī: Ar ko marts kļūs par labāko mīlas mēnesi zvaigžņu zīmēm: kuram dzīvē mīlestība ienāks kā virpulis

1. vieta – Zivis

Un, lūk, arī viņa – zelta karaliene! Šīs sievietes dēļ vīrieši ir gatavi atteikties gan no sava brīvā laika, gan no daļiņas sirds, gan no naudas maka satura.

 

Arī interesanti: VID publisko visbiežāk pieļautās kļūdas pildot deklarācijas, dēļ kurām var neizmaksāt pārmaksātos nodokļus

COMMENTS

Pievienot komentāru