Šīs 3 zvaigžņu zīmes no 12. līdz 18. martam sagaida intensīva nedēļa – jums jābūt īpaši uzmanīgiem

Tuvākajā nedēļā no 2023. gada 12. līdz 18. martam Zivju zvaigznājā atradīsies uzreiz divas planētas – Merkurs un Neptūns. 

Uzvarēt šādus zvaigznāja spēkus nebūs viegli, tāpēc ir svarīgi saglabāt savu uzmanību arī nākamajai nedēļai. Daudzi saskarsies ar nesaskaņām un agresijas izpausmēm.

Vietnes Abiem žurnālisti izdomāja, no kā izvairīties nedēļā no 2023. gada 12. marta līdz 18. martam un kurām trim  zīmēm šajā periodā būtu jābūt maksimāli uzmanīgām. Zvaigžņu eksperte Jeļena Soboleva paskaidroja, kāpēc gaidāmā nedēļa būs tik aizņemta.

 

Auns

Ar šādām grūtībām šīs zīmes pārstāvji saskaras ne pirmo reizi, tāpēc Auni prot tās cienīgi pārvarēt.  Jeļena Soboleva iesaka jebkurā situācijā saglabāt mieru. No 2023. gada 12. līdz 18. martam Auns sagaida vairākus sarežģītus pārejas periodus, kas radīs papildu problēmas. Esiet gatavi tam, ka jums būs grūti atrast kopīgu valodu pat ar tuviem domubiedriem.

Lasi arī: Šo trīs zvaigžņu zīmju pārstāvjiem marta otrā pusē jābūt īpaši uzmanīgiem, citādi viņi pieļaus šādu kļūdu

Lai arī cik grūti tev būtu, svarīgi ir saglabāt mieru un vēsu prātu, tas ir vienīgais veids, kā tikt galā ar jebkādām nepatikšanām. Un neaizmirstiet, ka nepanesamā nedēļa beigsies ļoti ātri.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par 2 pārējām zīmēm

COMMENTS

Pievienot komentāru