5 bikšu modeļi, kas tevi padarīs vecmodīgu šī gada pavasarī un vasarā

Dažkārt ir grūti izsekot modes jaunumiem un vēl jo vairāk – tiem sekot. Tādēļ stilisti bieži vien iesaka savā garderobē izvēlēties klasiskas lietas un krāsas, kas gandrīz nekad neiziet no modes. Šodien mēs pastāstīsim par biksēm, kuras vairs nav modernas – ja tev tādas ir skapī – steidz no tām atbrīvoties!

Foto – Pexels

1. Ādas imitācijas legingi

Arī šie ir izgājuši no modes. Un pat necenties tos kaut kā aktualizēt vai stilizēt – vienkārši pieņem, ka to slavas dienas ir beigušās. 2023.gada pavasara – vasaras modes aktualitātes piedāvā ādas imitācijas bikses, kurām ir plats piegriezums un uzšūtas kabatas.

2. Miesaskrāsas legingi

Aizmirsti par legingiem un biksēm šādos toņos. Tās vairs nav aktuālas un patiesībā (būsim godīgi), arī tad, kad bija modē, ne pārāk labi izskatījās pat ļoti slaidām sievietēm. Šī krāsa izceļ absolūti visus trūkumus uz tava ķermeņa. Tamdēļ priecājies, ka tā vairs nav modē!

3. Skinny bikses

Visas džinsu un citas bikses, kas ir šāds modelis – noglabā tālākajā skapja stūrī. Daži modes eksperti pat iesaka tos izsviest, jo, viņuprāt, tuvākajos gados šādas bikses modē atpakaļ nenāks.

4. Bikses ar slēptām kabatām

Šāda veida bikses ir ne tikai antitrendīgas, bet pilnīgs pretstats tam, kas būs modē 2023.gada pavasarī un vasarā – jo lielākas uzliekamās kabatas, jo daudzveidīgākas, jo labāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru