Šīs 3 zvaigžņu zīmes no 12. līdz 18. martam sagaida intensīva nedēļa – jums jābūt īpaši uzmanīgiem

Svari

Svariem šķitīs, ka visa pasaule ir pret viņiem. Gaidāmā nedēļa zīmes pārstāvjus izsitīs no ierastās takas un traucēs mieru. Speciāliste iesaka pareizi noteikt prioritātes, lai turpmāk nepieļautu liktenīgas kļūdas, kas var radīt nepatīkamas sekas.

Svari prot savest kopā un pārvarēt grūtības. Iespējams, zīmes pārstāvjiem nāksies tērēt lielu summu. Ziniet vienu – ja tas netiks izdarīts, tad nepatikšanas palielināsies vēl vairāk. Tāpēc labāk viegli šķirieties no naudas.

 

Foto – Pexels

Strēlnieks

Neskatoties uz to, ka Strēlnieki ir darbaholiķi un it visā mīl kārtību, viņiem ir mīnuss – dumpinieks un mežonis, kuram reizēm tik ļoti gribas izsisties. Tomēr gaidāmā nedēļa tam nav piemērotākais periods, tāpēc nāksies savaldīt savu iekšējo es.

Lasi arī: Šo trīs zvaigžņu zīmju pārstāvjiem marta otrā pusē jābūt īpaši uzmanīgiem, citādi viņi pieļaus šādu kļūdu

Pēc Jeļenas Sobolevas teiktā, nedēļā no 12. līdz 18. martam Strēlnieki beidzot varēs tikt galā ar savām finansiālajām problēmām. Turklāt zīmes pārstāvjiem pat patiks apmaksāt rēķinus. Strēlnieks sapratīs, ka var atbrīvoties no satraukuma tikai tad, kad sapratīs, ka visu izdarījis pareizi.

COMMENTS

Pievienot komentāru