Sensens ticējums! Kādas krāsas kaķis piesaista veiksmi, bagātību un mīlestību?

Saskaņā ar tautas ticējumiem, mājas kaķim un viņa apmatojuma krāsai, ir milzīga nozīme – cik labticīgi un veiksmīgi dzīvo viņa ģimene. Tā, piemēram, rudos kaķus ne velti sauc par naudas kaķiem, bet baltos kaķus – par miera un saticības simboliem. Un kāda nozīme ir citām krāsām?

Melnas krāsas kaķi

Foto – Pexels

Nevajag baidīties no melniem kaķiem! Tieši šādas krāsas kaķi spēj neitralizēt negatīvo enerģiju un dziedina savus ģimenes locekļus. Tāpat šāds kaķis spēj pasargāt no ciemiņu enerģijas jūsu mājās, kas nav patiesi un ir nākušas ar skaudību.

Baltas krāsas kaķi

Arī šie kaķi dziedina no slimībām, “iztīra” mājokli no negatīvās enerģijas, palīdz kļūt savu saimnieku dvēselei tīrākai. Šādas krāsas kaķi arī uzlabo attiecības starp vīru un sievu.

Rudas krāsas kaķi

Foto – Pexels

Rudie kaķi pievilina naudu un bagātību. Iespējams, tas saistīts ar kažoka krāsu, kas līdzinās zeltam. Šos kaķus arī uzskata par lieliskiem “skeneriem”, kas atpazīst nepatiesus cilvēkus.

Pelēkas krāsas kaķi

Pelēkie kaķi saskaņā ar ticējumiem ir lieliski mājas sargi, kā arī pievelk veiksmi un mīlestību savam mājoklim un ģimenei.

Divkrāsu kaķi

Foto – Pexels

Ja gribat, lai jūsu mājās vienmēr valda prieks un saticība, jums jāizvēlas divkrāsu kaķis. Krāsu salikums nav svarīgs – galvenais, lai krāsas būtu divas.

Trīskrāsu kaķi

Japānā jau izsenis tic, ka tieši trīskrāsu kaķi nes vislielāko veiksmi saviem saimniekiem. Arī vairākās Eiropas valstīs šis ticējums ir spēkā.

Kaķi ar baltām ķepiņām

Foto – Pexels

Neatkarīgi no tā, kāda ir kaķa krāsa, ja vien viņam ir baltas ķepiņas, arī viņš spēj uzlabot savu saimnieku finansiālo stāvokli.

Strīpains kaķis

Visparastākais strīpainais kaķis, kas ir bieži sastopams arī Latvijā, palīdz tikt galā ar nepatikšanām un problēmām. Turklāt šie kaķiem ir pozitīva enerģija. viņi arī sekmē savu saimnieku karjeras izaugsmi!

Pievienot komentāru