Ar ko jaunais Vērša gads būs labāks par Žurkas gadu?

Ar ko Metāla vērša gads būs labāks par aizejošo Metāla žurkas gadu? Astroloģe, numeroloģe un fen šui speciāliste Ludmila Nikišina atklāj visus noslēpumus.

Ir pienācis laiks atvadīties no Metāla žurkas gada. Gads nebija vienkāršs un daudz ko iemācīja. Mēs esam iemācījušies dzīvot izolēti, strādāt attālināti, iemācījušies novērtēt savu ģimeni, daudzi ieraudzīja sevi un savu vidi no cita skatu punkta. Daudzi no jauna pārvērtēja dzīves vērtības. Tie, kas izdarīja pareizos secinājumus, kļuva stiprāki. 2021. gada 12. februārī, iestāsies Baltā metāla buļļa gads, kuru simbolizē divi simboli: sēdošais iņ metāls, kas sēž uz iņ zemes. Zeme un metāls lieliski mijiedarbojas viens ar otru, un tas nosaka visa gada raksturu. Metāls ir atbildīgs par plaušu darbību un saaukstēšanās slimībām. Pandēmijas laikā tas ir īpaši aktuāli. Neaizmirstiet vakcinēties un pievērsiet uzmanību savam uzturam. Jūsu ēdienkartē jābūt daudz šķidrumam. Tas var būt vienkāršs silts ūdens ar citronu, kuram ir labi pievienot tējkaroti baltā cukura un vislabāk ir izvairīties no pikantiem ēdieniem, ieskaitot ingveru un ķiploku.

LASI VĒL: Kādā apģērbā sagaidīt jauno 2021. gadu. Ieteikumi katrai zodiaka zīmei

Kam nākamais gads būs īpaši veiksmīgs?

Metāla bulli mēdz saukt arī par ceļa bulli. Tas nenozīmē, ka mums visu gadu jāceļo, bet tas nozīmē, ka mums jānosaka lieli mērķi, jāparāda rakstura stingrība un apņēmība to sasniegšanā. Šis gads būs lielisks drosmīgiem cilvēkiem, vadītājiem, kuri var uzņemties atbildību un kuriem ir skaidri savas dzīves mērķi. 2021. gads ir ļoti labs laiks, lai nopelnītu naudu. Zelta vērša figūriņa ir bagātības un naudas simbols. Vērši un lāči ir galvenie dalībnieki biržā. Vērsis vislabāk atbalsta cilvēkus, kas dzimuši Čūskas, Gaiļa, Pūķa, Pērtiķa un Žurkas gadā. Uzdrīksties riskēt un nebaidīties ne no nekā! Viss izdosies. Vērsis ir cītīgs darbinieks un ģimenes cilvēks, tāpēc ģimenes tradīcijas ir pirmajā vietā. Žurka iemācīja visiem mīlēt un novērtēt savu ģimeni. Vērsis ir mājas cilvēks. Tāpēc 2021. gadā jūs varat aizmirst par tāliem braucieniem. Rūpējieties par savu māju un zemes gabalu. Vērsis ir ļoti tīrs dzīvnieks, tāpēc tīriet kūtis katru dienu. Lai iepriecinātu Buļli, uzturiet savu māju kārtībā, biežāk veiciet mitro uzkopšanu un atbrīvojieties no visa nevajadzīgā. Ja nenodarbojaties ar ziemas krājumu veidošanu, tad atbrīvojieties no visiem tukšajiem traukiem. Ieradums mums liek uzglabāt burkas, pudeles. Mūsdienīgam cilvēkam tas nav nepieciešams. Nav arī nepieciešams pirkt produktus vairumā, bet kanēlim gan vajadzētu būt jūsu mājās. Kanēli var izmantot ne tikai kulinārijā, tam ir arī vairākas ārstnieciskas un brīnumainas īpašības. Ja vēlaties, lai jūsu vēlmes piepildās, tad ieberiet kanēli kreisajā rokā un izejiet uz balkona. Koncentrējieties uz savu vēlmi, aizver acis un aizpūtiet kanēli. Daudziem tas palīdz. Vērsis sola mierīgu dzīvi visiem, kas strādā smagi. Pārbaudījumu gaida tos, kas dzimuši Kazas gadā. Īpaši uzmanīgiem šīs zīmes pārstāvjiem jābūt jūlijā un oktobrī. Šie divi mēneši 2021. gadā būs konfliktu pilni un ārkārtīgi bīstami gan uz ceļiem, gan ražošanā.

Kam jāpievērš uzmanība 2021. gadā?

2021.gads ir lielu pārvērtību un celtniecības gads. Tiks laboti ceļi un celti tilti. Tiks izveidoti luksusa biznesa centri. īpašības. Tiks īstenotas jaunas idejas pilsētplānošanā. Dzīve burtiski kūsās. Darba pietiks visiem. Notikumi sekos viens pēc otra, bet tie ne vienmēr būs patīkami. Vienā vietā var būt ugunsgrēki, bet citur kārtējie plūdi. Jums nebūs garlaicīgi. Iepriekš brīdināts, tātad apbruņots. Tāpēc es sākšu ar galveno. 2021. gadā problemātiskākais sektors būs dienvidaustrumi, tāpēc noteikti piekariniet vēja zvanus ar sešām dobām metāla caurulēm uz dienvidaustrumu pusi. Neiederas interjerā? Var pakārt tos aiz aizkariem. Neveiciet nekādas izmaiņas, savā pagalmā dienvidaustrumu pusē. Kā zināms dārzeņiem mēs izvēlamies saulainu vietu un dārzs bieži vien atrodas tieši uz dienvidaustrumiem. Tāpēc, pirms sākat darbu savā pagalmā, izlemiet, kur veidosiet mazdārziņu. Nav vērts sāk remontu un zemes darbus dienvidaustrumu pusē. Dienvidrietumi 2021. gadā piesaista strīdus un juridiskus konfliktus. Šajā laikā nav nepieciešams apspriest strīdīgus jautājumus. Ja ārdurvis atrodas dienvidrietumos, ir jāsaved kārtībā visa dokumentācija un jāsakārto pārskati ideālā kārtībā. Viens no labākajiem virzieniem 2021. gadā ir ziemeļaustrumi. Ir ļoti labi, ja šajā pusē atrodas guļamistaba vai ieejas durvis. Ja tas tā ir, tad jums tiks slava un labklājība, stabili ienākumi un priecīgi notikumi. Izvēloties austrumu sektoru 2021. gadā, jūs saņemsiet personīgu izaugsmi un karjeras izaugsmi. Ja esi vientuļš, tad maini vietu pret istabu, kas atrodas uz austrumiem, un tev radīsies iespēja izveidot ģimeni.

LASI VĒL: Kur novietot Naudas koku, lai tas mājās pievilinātu bagātību?

Dienvidi 2021. gadā palīdzēs iegūt paaugstinājumu. Ja ārdurvis atrodas dienvidos, tad viss notiks pats no sevis, bet ne uzreiz un ne vienkārši. Atstājiet sava dzīvokļa centru atvērtu un pavadiet tur vairāk laika ar ģimeni. Labi izgaismojiet sava dzīvokļa vai mājas centrālo daļu, tad jums tiek garantēta karjeras izaugsme. Ja vēlaties dzīvot mierīgi un smagi strādāt, pārejiet uz rietumu istabu. Jūsu mājas ziemeļu sektors var radīt problēmas ar veselību. Centieties mazāk uzturēties ziemeļu puses telpās un lieciet tur vērša figūriņu, viņš iemīlēs šo vietu. Ja jums nav vērša figūriņas, tad jūs varat ievietot figūriņu ar govi, kas izpilda vēlmes, vai vienkārši dārglietu kastīti. Lai izvairītos no zādzībām, krāpšanas, maldināšanas, darījumiem ar apšaubāmiem cilvēkiem ir jānovieto jebkurš ūdens objekts ziemeļrietumu sektorā. Ja ieeja jūsu mājā atrodas ziemeļrietumu pusē, tad pievērsiet uzmanību naudai. Apdrošini savu īpašumu, nespēlē azartspēles, neturi mājās lielas summas. Fen Šui nosaka, ka veiksme vai neveiksmes nevar ilgt mūžīgi. Ar fen šui palīdzību mēs atrodam labvēlīgus spēkus, kas jāaktivizē pareizi, lai tie nestu veiksmi un materiālo labklājību.

Kā svinēt Jauno gadu, lai tas nestu veiksmi?

Jaungada vakars jāsvin kop ar ģimeni un jāvelk balts vai dzeltens apģērbs, pievienojot zelta elementus. Neizmantojiet sarkano krāsu, vērsis to ienīst. Uz galda vajadzētu dominēt dārzeņiem un augļiem. Vairāk zaļumiem. Būs ļot labi, ja par godu Jaunajam gadam uz galda būs vairāki ēdieni, ar vērša elementiem. Tā varētu būt kūka ar vērša figūriņu. Jūs varat izgriezt vērša figūriņu no gurķa, no arbūza vai izgatavot to no olām. Vīns Torres būs ļoti piemērots Jaungada galdam. Vērsis ir konvenciju un tradīciju piekritējs. Tāpēc nemēģiniet kādu pārsteigt. Jūs varat iztikt ar parastajiem pelmeņiem, pat svaigi ceptas pankūkas būs piemērotas Jaungada galdam.

COMMENTS

Pievienot komentāru