Zvaigžņu prognoze 13.oktobrim: Ūdensvīriem – sekos neveiksmes, Auniem – ilgi gaidītais zvans

Katrs no mums cenšas atšķetināt savas nākotnes noslēpumus, un daudzi uzskata, ka zvaigznes var dot mums pavedienus un virzienu šajos mūžīgajos meklējumos.

Auns

Nauda: Tirkīza krāsai jums būs laimīga nozīme. Šodien neieguldiet automašīnās.

Karjera: ja esat bezdarbnieks, šodien ir tā diena, kad saņemsit zvanu vai e-pastu, kuru gaidījāt. Esiet profesionāls, bet tajā pašā laikā patīkams.

Labsajūta: Ja kādu laiku neesat trenējies vai esat noguris no vecā treniņu rutīnas, izmēģiniet kaut ko jaunu!

Vērsis

Nauda: Tā kā nauda ir kaut kas, par ko jūs esat uztraucies, vislabāk būtu, ja jūs šodien neieguldītu naudu vai nespēlētu azartspēles.

Karjera: Jūsu priekšnieks ļoti priecājas redzēt, kā jūs pēdējā laikā strādājat. Finansiāli jums klājas labi. Šodien tev būs iespēja nopelnīt vairāk naudas.

Labsajūta: Jums vienmēr jārūpējas par savu veselību. Esiet īpaši uzmanīgs, lai nepaceltu neko smagu. Dzeriet daudz ūdens šodien.

Dvīņi

Nauda: skaitļi, kas nesīs jums veiksmi, ir 9 un 2. Šodien sagaidiet nelielu finansiālu ieguvumu.

Karjera: Darbs komandā nav jūsu mīļākā lieta, bet, kad jums tas ir jādara, jums tas vienkārši ir jādara. Izmantojiet savas apbrīnojamās sociālās prasmes, lai kļūtu par šīs komandas absolūtu vadītāju.

Labsajūta: nepārtrauciet savu svaru. Nav svarīgi, vai jums ir dažas papildu mārciņas vai nav. Pats galvenais, lai tu justos labi.

Vēzis

Nauda: Ap jums ir laba enerģija, taču jums jābūt uzmanīgiem. Gaisā ir kaut kāda dīvaina atmosfēra un tu to jūti.

Karjera: tērējiet naudu saprātīgi. Noteikti neizrādiet to, jo, ja to darīsiet, jums, iespējams, būs jāiegādājas seifs, lai paturētu visu savu naudu.

Labsajūta: šodien jums nebūs nekādu veselības problēmu, izņemot neregulāras galvassāpes, kas rodas stresa laikā. Tā vietā, lai lietotu zāles pret galvassāpēm, vispirms mēģiniet izdzert vismaz litru ūdens.

Lauva

Nauda: Savaldība nepadarīs jūs laimīgāku. Izmantojiet iespēju.

Karjera: savos sapņos uzmanieties, vai nav ziņojumu, kas var likt jums pārskatīt savu lomu darbā. Neaizraujieties ar tēriņiem šodien un mēģiniet izveidot reālu budžetu nākamajai nedēļai.

Labsajūta: Ja esat viens, izmantojiet laiku dienasgrāmatai un meditācijai. Tas dos jums iekšēju mieru un skaidrības sajūtu.

Jaunava

Nauda: Neaizmirstiet atbalstīt tos, kas jūs atbalstīja, jo atbalstam vajadzētu būt dzinējspēkam.

Karjera: Tas ir pārsteidzoši, ko neliela apstiprinājuma deva var ietekmēt jūsu morāli. Daži pozitīvi vārdi no autoritātes stiprinās jūsu ego un pārliecību.

Labsajūta: pat tad, ja pēcpusdienā jūsu koncentrācija samazinās, ātra pastaiga var jums palīdzēt vairāk nekā kafija un dot jums otru elpu.

Lasi vēl: Tesla atklāj ilgi gaidīto Robotaxi. Bet vai tas apmierinās investorus?

Svari

Nauda: Šodien veiksme būs vidēja. Esiet piesardzīgs katrā šodienas solī.

Karjera: Ir pienācis laiks apsēsties un plānot uz priekšu, domāt par jauniem projektiem, kurus varat sākt, jaunas idejas var dot labumu jūsu finansēm.

Labsajūta: šodien jūsu veselības un fiziskās sagatavotības līmenis, visticamāk, ievērojami uzlabosies. Visticamāk, jūs pārņems laba sajūta.

Skorpions

Nauda: Šodien jums nevajadzētu gaidīt lielus finansiālus panākumus. Rīt būs labāk.

Karjera: cilvēki jūs apbrīno par jūsu spilgtajām un izcilajām idejām. Bet esiet pazemīgs un atcerieties ieklausīties citu idejās.

Labsajūta: Lai gan šodien viss var šķist nedaudz haotisks, jūsu veselība ir diezgan laba.

Strēlnieks

Nauda: Jupiters sūta jums labu enerģiju. Iespējams, jums veiksies valkāt savu iecienītāko rotaslietu.

Karjera: Marss ir planēta, kas pārvalda jūsu vēlmes un motivē jūs būt produktīvam. Jums var nākties kādam atmaksāt.

Labsajūta: Jūs, iespējams, nejutīsit progresu savā treniņu režīmā.

Mežāzis

Nauda: Mēnesis nesīs panākumus publicēšanā un video emuāru veidošanā. Tāpēc esiet izlēmīgs un esiet pamanīts.

Karjera: Jūs varat tikt notriekts, bet vismaz bizness iet labi.

Labsajūta: Šodien tev lieliski noderēs īsa vingrošana – 15 minūšu treniņš vai neliela pastaiga brokastu un vakariņu laikā var būt ļoti izdevīga.

Ūdensvīrs

Nauda: Diemžēl šodien tev nepaveiksies. Tomēr jūs izcelsities sociālās situācijās.

Karjera: Tavs priekšnieks nebūs īpaši apmierināts ar tavu sniegumu šodien. Izveidojiet prioritāšu sarakstu un ievērojiet to. Ļoti veiksmīgs Auns centīsies tev palīdzēt, un tev šī palīdzība jāpieņem atplestām rokām.

Labsajūta: Jūsu veselība ir laba. Tomēr vēders šodien ir tavs vājais punkts, tādēļ, ja nolemsi lietot alkoholu vai ļauties trekniem ēdieniem, esi ar mēru.

Zivis

Nauda: veiksme ir jūsu pusē.

Karjera: Iespējams, ir pienācis laiks pabeigt projektu, pie kura esat smagi strādājis. Nebaidieties atlaist viņu.

Labsajūta: Jūs esat savas veselības saimnieks. Ja esat atstājis novārtā noteiktu savas dzīves jomu, tagad ir pienācis laiks atsākt pie tās strādāt.

Leave a Comment