Zvaigžņu prognoze 10. oktobrim: Auniem – veiksme katrā biznesā, Ūdensvīriem – pārpratumi

Katrs no mums cenšas atšķetināt savas nākotnes noslēpumus, un daudzi uzskata, ka zvaigznes var dot mums pavedienus un virzienu šajos mūžīgajos meklējumos. 

Auns

Nauda: Tev veiksies visos darbos, jo šodien veiksme tev ir labvēlīga.

Karjera: Jūsu prāta stāvoklis pats par sevi ietekmēs dienu un pat jūsu finanses, laiks, lai kļūtu produktīvāks.

Labsajūta: Šodien enerģijas līmenis var būt mazāks nekā parasti, taču jums jāievēro grafiks.

Vērsis

Nauda: Padomājiet par ilgtermiņa stratēģiju, un veiksme nāks pie jums.

Karjera: Jūs esat strādājis, lai visus satricinājumus līdzsvarotu. Paņemiet pārtraukumu.

Labsajūta: izbaudiet ģimenes stāstus, apskatiet vecās fotogrāfijas. Tas viss uzlabos garastāvokli un emocionālo stāvokli.

Dvīņi

Nauda: Jūsu laimīgie skaitļi būs 11, 23 un 29. Izmēģiniet savu veiksmi sacīkstēs.

Karjera: Dvīņiem, kuri meklē iespēju uzsākt jaunu biznesu, būs lieliska iespēja to darīt. Dvīņiem, kuri jau strādā, šajā periodā vajadzētu izvairīties no lieliem riskiem un rīkoties droši.

Labsajūta: Uzmanieties no elpceļu infekcijas. Izvairieties no pūļiem un sabiedriskā transporta. Vislabāk būtu, ja tu šodien uz sejas uzliktu masku.

Vēzis

Nauda: skaitļi 42, 19 un 87 šodien nesīs jums mērenu finansiālu veiksmi.

Karjera: Visticamāk, jūs šobrīd neesat pārāk apmierināts ar savu karjeru. Tātad, ko jūs varat darīt, lai to mainītu? Iespējams, ir pienācis laiks runāt ar savu priekšnieku par paaugstināšanu amatā.

Labsajūta: samaziniet gaļas patēriņu. Īpaši apstrādāta gaļa satur sastāvdaļas, kas ir saistītas ar sirds slimību un vēža risku.

Lauva

Nauda: Tava laimīgā krāsa būs tirkīza. Tev paveiksies.

Karjera: kad runa ir par darbu, nekas tevi nevar atturēt. Draugi un kolēģi apbrīno jūsu neatlaidību un apņēmību. Finansiāli jums klājas daudz labāk.

Labsajūta: Dzert ūdeni ar gurķi. Dariet kaut ko labu savai ādai. Pērciet C vitamīna serumu.

Lasi vēl: Vācijas tērauda uzņēmums Thyssenkrupp var pārdomāt plānus par videi draudzīga tērauda ieguves veidus

Jaunava

Nauda: Jupiters sūta jums labu enerģiju. Skaitļi, kas nesīs jums veiksmi, ir 38, 37, 64, 45 un 30.

Karjera: Jūs varat saņemt naudu šodien. Dinamika starp jums un jūsu kolēģiem ir pārsteidzoša. Parādiet savu atzinību un uzaiciniet viņus iedzert pēc maiņas beigām.

Labsajūta: fiziskās aktivitātes jums patīk visvairāk. Tomēr jums ir nepieciešams kaut kas sarežģītāks. Jautājiet savam trenerim par sarežģītākiem treniņiem.

Svari

Nauda: Šodien jūsu laimīgie skaitļi būs 68, 74, 22, 91. Tomēr nespēlējiet azartspēles.

Karjera: finansiāli jūs varat nopelnīt dažus ienākumus. Iespējams, ka priekšnieks uzslavēs tavu darbu vai varbūt pat uzdos kādu uzdevumu, kurā varēsi parādīt, cik daudz esi audzis.

Labsajūta: Jūsu garīgā veselība ir lieliska. Tomēr jūsu fiziskā veselība var būt apdraudēta. Sazinieties ar speciālistu, ja sākat justies slikta dūša.

Skorpions

Nauda: Jūsu laimīgie skaitļi būs 78 un 6. Jūsu laimīgā krāsa ir zaļa. Šī ir laba diena azartspēlēm.

Karjera: Jūs esat lieliski savā darbā. Tā kā Marss izstaro labu enerģiju, jums jādara viss iespējamais, lai ietaupītu pēc iespējas vairāk naudas vai ieguldītu kaut ko gudru.

Labsajūta: šobrīd jums ir jākoncentrējas uz to, lai būtu veselīgāks. It īpaši, ja jūs pastāvīgi esat stresā un jums ir miega traucējumi.

Strēlnieks

Nauda: Tavs laimīgais skaitlis šodien ir 5. Tev ļoti veiksies sociālajās saskarsmēs.

Karjera: Iespējams, ir kaut kas, par ko jums ir jāmaksā, kas šodien ietekmēs jūsu garastāvokli. Darbā būtu labāk, ja tu vairāk parādītu savas prasmes.

Labsajūta: Jūsu vājā vieta šodien būs jūsu reproduktīvā sistēma, tāpēc jūs varat sagaidīt vairāk tualetes apmeklējumu nekā parasti. Tomēr vislabāk būtu nekavējoties meklēt medicīnisko palīdzību.

Mežāzis

Nauda: Skaitlis 24 šodien izstaros labu enerģiju un veiksmi. Nespēlējiet azartspēles ar lielām naudas summām.

Karjera: bezdarbnieku zīmes var saņemt zvanu no darba devēja. Nodarbinātajām zīmēm šodien ir jāpastiprina savi centieni. Jūsu priekšnieks jūs vēros.

Labsajūta: Jūs patiesībā esat slikti ēdis un sākat izjust tā sekas.

Ūdensvīrs

Nauda: Atverot acis, tu uzzināsi to, kam neesi pievērsis uzmanību un par ko nemaz neesi domājis.

Karjera: Jums var būt grūti rast savstarpēju sapratni ar kolēģi. Dariet visu iespējamo, ilgtermiņā tas nāks par labu jums abiem.

Labsajūta: sabalansētu un veselīgu ēdienreižu plānu ir viegli uzturēt. Ja jūtat, ka nesaņemat pietiekami daudz vitamīnu vai uzturvielu, izveidojiet plānu, kurā iekļauti visi jums piemērotie ēdieni.

Zivis

Nauda: Tavi laimīgie skaitļi ir 58, 94 un 33. Šī nav ideāla diena, lai ieguldītu akciju tirgū.

Karjera: šodien darbā uzņemieties lielāku vadošo lomu. Tas parādīs jūsu priekšniekam, ka esat gatavs uzņemties lielāku atbildību. Jūsu finanses šodien būs sakārtotas.

Labsajūta: Ja šodien ir diena, kad taisās operāciju, tad viss būs kārtībā. Uzticieties ārstiem.

Leave a Comment