7 pazīmes, ka tavs vīrietis ir tavs dvēseles biedrs

Dvēseles radniecība nav daiļliteratūra vai pārlieku romantisku cilvēku fantāzija. Dvēseles radinieki pastāv. Cik tu esi garīgi ar savu vīrieti, vienmēr vari pārbaudīt pēc vairākām īpašām zīmēm.

Dažkārt radniecīgie gari satiekas caur kopīgiem draugiem un paziņām. Tas ir viens no  iemesliem, lai cienītu pat tos cilvēkus, kuri jums nepatīk: viņi var nejauši vai apzināti iepazīstināt jūs ar kādu, kurš padarīs jūsu dzīvi brīnišķīgāku. Mīlestībā vajag pieķerties pie jebkura, pat visplānākā salmiņa.

Deža vu sajūta

Var rasties sajūta, ka šo vīrieti esi satikusi jau iepriekš – kaut kur sapnī vai citā dimensijā, citā dzīvē. Iespējams, ka jūs patiešām dzīvojat ne pirmo reizi, un vienā un iepriekšējās dzīvēs jums bija mīlestība un dziļa saikne ar šo cilvēku.

Lasi arī: Kā likt cilvēkam iemīlēties tevī, zinot gadu, kura dzīvnieka gadā viņš dzimis

Déjà vu ir sajūta, ka tas, kas notiek tagad, jau ir noticis vienu reizi pagātnē, lai gan tas noteikti nav noticis. Tas ir viens no lielākajiem rādītājiem, ka esat dvēseles radinieki: jūs esat tik tuvi, ka atkal un atkal redzat viens otru jaunās dzīvēs.

Jums vajadzētu arī ieklausīties savā intuīcijā. Dažreiz mēs jūtamies ļoti tuvu cilvēku jūdzes attālumā. Sestā maņa šajā ziņā patiešām ir ļoti noderīga. Attīstiet to, veicot trīs vienkāršus vingrinājumus katrai dienai.

Neizskaidrojami spēcīga pievilkšanās

Dažkārt gadās, ka vīrietis tev neizskaidrojami jau no pirmajām minūtēm ļoti patīk. Tā var būt dvēseles radinieka pazīme vai arī  karmiska saikne, tāpēc, ja tāda ir, labāk pievērst uzmanību citiem.

Neizskaidrojama pievilcība dažkārt ir rādītājs, ka vīrietis jums patiešām ir ļoti tuvs enerģētikā, garā, pasaules skatījumā. Ja divu cilvēku auras ir ļoti līdzīgas, tad tām saskaroties rodas rezonanse, ko izjūt katra dvēseles šķiedra, katra ķermeņa šūna.

Absolūti līdzīgi dzīves mērķi un principi

Dvēseles biedriem bieži ir vienāds viedoklis gandrīz visos vai vismaz svarīgos jautājumos. Piemēram, radinieku gariem ir vienāda attieksme pret naudu un viņi tāpat runā par dzīves jēgu.

Šādiem cilvēkiem nerodas domstarpības svarīgos jautājumos, bet, ja tās rodas, kompromiss tiek atrasts ļoti ātri. Ja tas pats notiek ar jums un vīrieti, tas nozīmē, ka viņš noteikti ir jūsu dvēseles palīgs, nevis tikai cilvēks ar līdzīgiem principiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Pievienot komentāru